Nudistų paplūdimyje užkliuvo persirengimo kabinos

Poilsiautojams klausimų sukėlė nudistų paplūdimyje pastatytos persirengimo kabinos. Dalies vasarotojų nuomone, šioje zonoje toks inventorius visai nereikalingas.

"Žmonės į nudistų paplūdimius eina, kad galėtų degintis nuogi. Tad persirengimo kabinos jiems nėra būtinos. Juk jie nesigėdija nuogo kūno", – tvirtino vienas vyras.

Pasak poilsiautojo, nudistų paplūdimyje stovinčią persirengimo kabiną būtų galima perkelti į kitą zoną, kur ji būtų reikalingesnė.

"Yra paplūdimių, kuriuose prie persirengimo kabinų nuolat susidaro eilės. Papildomas statinys tikrai nepamaišytų. Galėtų, kad ir šalia stovėti", – teigė vyras.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus Virginijaus Urbono teigimu, kiekvienoje oficialioje maudykloje, kur budi gelbėtojai, stovi persirengimo kabinos, suolai, šiukšlių dėžės. Nudistams skirtas pliažas nėra išimtis.

"Visuose oficialiuose pliažuose inventorius  vienodas. Visiems poilsiautojams sudaromos tokios pačios sąlygos. Nesvarbu, kad nudistų paplūdimyje dauguma žmonių saulės voniomis mėgaujasi nuogi. Būna, kad čia ateina ir tų, kurie deginasi su maudymosi apranga. Yra ir moterų higienos klausimai. Ne visi viską turi matyti", – komentavo vadovas.

V.Urbono teigimu, pastebėjimų, kad nudistų paplūdimiuose nereikalingos persirengimo kabinos, prižiūrėtojai iš poilsiautojų sulaukia ne pirmą kartą.

"Kai kurie komentarai tikrai stebina. Nepastatę persirengimo kabinos viename paplūdimyje tikrai daug nesutaupysime", – tvirtino vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam nudizmui

tam nudizmui portretas
Jūs visiškas idiotas ar tik tokiu apsimetate?

r

r portretas
Tai kiek suprantu kabina skirta panaudotiems iklotams tarp lentu sukaisioti? Taip moterys isivaizduoja dabartine higiena. Nesu daznas papludymiu lankytojas , bet kaskart atvykus prie juros , tokius "siurprizus" neieskant randi persirengimo kabinose.

nu jo

nu jo portretas
Būna, kad čia ateina ir tų, kurie deginasi su maudymosi apranga.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių