Numarins dar vieną vaistinę?

Iš Klaipėdos savivaldybei priklausančių dviejų vaistinių – Debreceno ir Sportininkų – netrukus liks tik viena. Teigiama, kad abi jos dirba nenuostolingai, tačiau vienos jų vis tiek ketinama atsisakyti.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis patvirtino, kad 2015-aisiais vaistinės dirbo nuostolingai, tačiau esą jau pernai jų finansinė būklė stabilizavosi, nes jos optimizavo savo veiklą, dalį patalpų išnuomojo, peržiūrėjo darbuotojų skaičių. Debreceno vaistinėje šiuo metu dirba 9 darbuotojai, Sportininkų – 6.

"Pelnas nežymus, tačiau, kiek jos gali laikytis, tiek laikosi. Ką toliau daryti su miestui priklausančiu turtu, dar neaišku. Svarstome visokius variantus. Sprendimą priimsime šiais metais", – sakė E.Simokaitis.

Neoficialiais duomenimis, vienas jų – abi vaistines sujungti į vieną juridinį asmenį ir palikti tik Debreceno vaistinę, Sportininkų panaikinant, nes ji pagal savo apimtis ir pajėgumus esą yra gerokai mažesnė.

Ką darytų su Sportininkų vaistinės patalpomis, esą dar nenuspręsta, galvojama, kad jos galbūt bus parduotos ar išnuomotos. Diskusijos apie permainas savivaldybės vaistinėse jau vyksta. Šis klausimas veikiausiai bus sprendžiamas kovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kuperis

Kuperis portretas
Manau, kad pas mus veikia tik kainu didinimo politika...

Vokui

Vokui portretas
Na pas mus puikiausiai veikia rinkos dėsniai ir kainos mažinimo politika, deja vaistinės išlaikymo sąnaudos gaunasi labai didelės (nes vaistinių per daug), todėl konkurencija per mažą kainą yra daroma jau nuo gan aukšto starto.

Gėda

Gėda portretas
savivaldybei-vertelkų verslui skatinti nesibodima net skolintis, o čia neišdrebina 2-ms, daug išlaidų nereikalaujančioms, vaistinėms.Paimkite iš autobusų parko ar parkomatų milijonų.Ten visada pelnas per viršų kunkuliuoja..Jau nekalbant apie nepanaudotus soc.pašalpų pinigus(būsimam Durnių tiltui paėmėte ar ne 3mln.Lt?)
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių