Nuolaidomis vilios ir „Klaipėda“

Šiandien prekybos ir pramogų centre "Akropolis" "Jamam" akcijos metu dienraščio "Klaipėda" skaitytojai kviečiami pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis bei pasiūlymais.


 

Šiandien prekybos ir pramogų centre "Akropolis" "Jamam" akcijos metu dienraščio "Klaipėda" skaitytojai kviečiami pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis bei pasiūlymais.

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė pasakojo, kad šiandien "Akropolyje" pirmąjį uostamiesčio laikraštį bus galima įsigyti ypatingomis sąlygomis.

"Užsisakius dienraščio "Klaipėda" ketvirčio prenumeratą šiems metams, dovanosime papildomą vieno mėnesio prenumeratą", – patrauklų pasiūlymą pristatė M.Saltonė.

Anot jos, užsisakyti laikraštį 3 mėnesiams kainuoja 14,85 euro, o senjorams ir neįgaliesiems – 13,20 euro. "Taigi dabar skaitytojai turi unikalią galimybę dar šiais metais vieno mėnesio laikraščius skaityti nemokamai", – pabrėžė rinkodaros projektų vadovė.

"Jamam" akcijos metu dienraščio "Klaipėda" salelėje "Akropolyje" lankytojai galės gauti ir didelę nuolaidą reklamai.

"Pastebima, kad pastaruoju metu išaugo reklamos mobiliosios versijos populiarumas. Ši tendencija bėgant laikui vis stiprės. Šiandien visiems norintiems mobiliosios versijos reklamai taikysime 90 proc., o reklamai portale – 80 proc. nuolaidą", – kalbėjo M.Saltonė.

Anot jos, šiandien nuolaidų bus suteikiama ir skelbimams. Įdėjus pastarąjį į dienraštį "Klaipėda", bus dovanojamas nemokamas skelbimas savaitraštyje "Klaipėda" rusų kalba.

Rinkodaros projektų vadovė priminė, kad neliks nuskriausti ir visi norintieji "Klaipėdą" užsiprenumeruoti kitiems metams.

Šiuo metu vyksta didžioji pavasario akcija. Dabar užsisakyti dienraštį 2016-iesiems kainuoja tik 39 eurus. Kaina įmonėms – 42,60 euro. Prenumeruojant laikraštį ne akcijos metu, kaina siektų 59,40 euro. Akcija vyks iki birželio 30-osios.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad pavasario prenumeratos akcija patraukli ne tik žemomis kainomis, bet ir maloniais siurprizais. Dabar visi užsiprenumeravę dienraštį kitiems metams gaus dovaną – galimybę "Klaipėdos" puslapiuose pasveikinti brangų žmogų. Be to, pirmiesiems prenumeratoriams bus įteiktas ir žurnalas "Žolynėlis".

Šiandien į "Akropolį" užsukę lankytojai spaudos prekybos vietoje galės įsigyti ir atostogaujančiųjų bei pramogaujančiųjų pagalbininką – žurnalą "Vasaros gidas". Leidinio kaina – itin patraukli. Ji siekia 1 eurą 70 centų.

"Pastebėjome, kad dienraščio "Klaipėda" prenumeratoriai teiraujasi, kada jiems į pašto dėžutes įkris minėtas žurnalas. Galime nuraminti, kad visi užsisakę prenumeratą "Vasaros gidą" gaus jau penktadienį, gegužės 29-ąją", – patikino M.Saltonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių