Nutrauks sutartį su „Mano dienynu“?

Klaipėdos savivaldybė veikiausiai nutrauks sutartį su įsipareigojimų iki galo neįvykdžiusia bendrove "Mano dienynas". Sprendimas bus paskelbtas išanalizavus įmonės atsiųstą ataskaitą, kurios sulaukta paskutinę sausio dieną.

Nacionalinio švietimo centro įsteigta įmonė "Mano dienynas" turėjo įdiegti bendrą elektroninio mokinio pažymėjimo sistemą Klaipėdoje iki šių mokslo metų pradžios, tačiau iki galo to nepadarė, sistema tinkamai neveikia net įpusėjus mokslo metams. Todėl apie sutarties nutraukimą savivaldybė prakalbo dar prieš tris mėnesius.

Priekaištai "Mano dienynui" nesiliovė mažiausiai pusmetį. Nuo darbų įgyvendinimo pradžios rangovui buvo surašyta daugiau nei 20 aktų. Įmonės steigėjai pripažino, kad jų neapskundė ir sutiko su baudomis.

Klaipėdos savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė ne kartą minėjo, kad miestas svarsto galimybę nutraukti sutartį su Nacionaliniu švietimo centru, kuris diegia elektroninio mokinio pažymėjimo sistemą.

"Mes jiems davėme terminą iki praėjusių metų pabaigos ir veikiausiai sutarties su jais nepratęsime. Dabar reikia suskaičiuoti darbus, kurie padaryti ir kurie nepadaryti. Sausio 31-ąją jie kaip tik atsiuntė atliktų darbų sąmatas. Tolesnius klausimus spręsime derybomis, atsiskaitysime už nuveiktus darbus, o kitiems darbams ieškosime kito paslaugos teikėjo, tačiau, kokiu būdu, dar neturime galutinio atsakymo, bet šį klausimą spręsime neatidėliodami dar šią savaitę", – dienraščiui teigė N.Laužikienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mokytojas

Mokytojas portretas
Mano dienynas ir kosmosas. Neveikia, prisiskambinti neiseina, reikia nakti keltis, kad supildyti. Geda geda Klaipedos savivaldybei.

Klaipėda

Klaipėda portretas
Manodienynu naudojamės keletą metų. Per tuos keletą metų buvo keletas kartų, kai ne visiskai sklandžiai viekė dienynas. Bet taip yra su daugeliu internetinių programų. Nesuprantų, ko žmonėms daugiau iš jo reikia - pažymiai juose matomi, pranešimai gaunami, visiškai to ir pakanka ...

Liuce

Liuce portretas
Tamo buvo 100kart geriau. Tas Mano dienynas, akivaizdu pinigus iššsiplovė ir dabar suslys. kiek skambinta buvo, nieks nesiteikė net ragelio pakelti. geda klaipedos savaivaldybei. as jumsi dar tikejau
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių