Olandų atrakcionų parkas išsikrausto iš Palangos (papildyta)

Liūdnai pagarsėjęs olandų atrakcionų parkas planuoja palikti Lietuvą.  Pastebėta, kad sekmadienį olandai pradėjo krautis daiktus. 

"Olandai ardo įrenginius, krauna juos į sunkiasvores mašinas ir planuota išvykti", - portalui 1kl.lt patvirtino Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Meras apie olandų planus informavo Palangos komisarą. Policijos pareigūnai turėtų stebėti, kaip iš pagrindinės kurorto gatvės išvažiuos sunkiasvorės mašinos. Mat čia pastatyti eismą draudžiantys ženklai.

"Olandai įvažiavo nelegaliai, kažkokiu stebuklingu būdu, tad taip pat turėtų ir išsikraustyti. Bet kadangi J.Basanavičiaus gatvėje įrengtos kameros, tikiuosi policija rimtai pažiūrės į šį atvejį", – sakė Š.Vaitkus.  

Meras piktinosi, kad sunkiasvorės olandų mašinos, sveriančios per 20 tonų, sulaužys kurorto šaligatvius.

Praėjusią naktį, apie 2 val., olandų bendrovės "Leander" valdomame atrakcionų parke buvo atjungta elektra. Pasak mero, taip greičiausiai pasielgta Valstybinei energetikos inspekcijai pateikus pažymą apie nustatytus daugybinius pažeidimus. 

Elektros energija atjungusi "LESTO"  savo sprendimo priežastis žadėjo paaiškinti pirmadienį.

Papildyta

Kaip informavo Palangos policijos pareigūnai, vienas policijos ekipažas šiuo metu budi netoli J.Basanavičius gatvės ir laukia pajudėsiančių olandų bendrovės mašinų.


Šiame straipsnyje: atrakcionai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne nu

ne nu portretas
sezonas juk baigesi, todel ir isvaziuoja.

bauda

bauda portretas
jau dabar dulkina kas tik gali :) net ir policininkeliai susirinks baudeles :) bet kas is to isvaziuos, ir taip ir liks kabot popieriuose baudos :)

kukis

kukis portretas
...joooo... didelis valdzios nuopelnas-atejo ruduo...:)
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių