„Opus 3“ turas keliasi į Klaipėdą

Per muziką draugus atrandanti radijo programa „Opus 3“ tęsia turą po Lietuvą. Įsitikinę, kad sostinėje visi bičiuliai netelpa į vieną klubą, Kaune renginyje „Opus Insanitus“ susiradę naujų geriausių draugų, „Opus 3“ laidų vedėjai tempia atlikėjų instrumentus bei pačius muzikantus į turo autobusą ir keliauja pasitikti saulės prie jūros.

Lietuvos radijo programos „Opus 3“ renginyje Klaipėdoje skambės rokas ir elektronika su ryškiausiais savo atspalviais. Muzikalųjį savaitgalį atidaryti patikėta gitaromis apsiginklavusiems vyručiams iš 2008-ųjų naujokų „Freaks On Floor“ bei garsesnių už Puntuką anykštėnų „Flamingo“ grupių. Klaipėdos scenai atstovaus daugelį metų lyriškais tekstais ir nuostabiu vokalu žavinti grupė „Atika“.

Šeštadienį gitarų vietą scenoje užims elektroninių aparatų valdymo pultai ir kiti neretai kosmoso agentūroms priskiriami prietaisai. Jais manipuliuos Kauno garbės pilietis, žmogus, sugebantis įrodyti, kad rankoms kilti į viršų užtenka spustelėti vieną mygtuką ir nusibraukti plaukus ant šono - „Golden Parazyth“ bei grupė „Dublicate“, dėl kurios Vilnius ir buvo paskelbtas Europos kultūros sostine. Kaip Klaipėda turi Anikės aikštę, taip ir šeštadienį „Opus 3“ renginyje miestas turės savo atstovą - vienas A.LT nominantų, kultūringų žmonių mylimas ir gerbiamas projektas „Driezhas“ džiugins elektroninės ir akustinės muzikos sinteze.

Į turo autobusą taip pat lips grupių „Name Free“, „Ele 7 & Marla Singer“, „Days Of Eclipse“, „Sweetsalt“ nariai, diskotekų karaliai „Pupa & Benua“, Loranas Vaitkus ir visi drauge švęsti gyvenimą norintys vilniečiai ir kauniečiai.

Radijo programos „Opus 3“ vadovas Darius Užkuraitis teigia: „Nėra jokios paslapties ar pompastiškų žodžių. Tai bus geras vakaras. Važiuojame į Klaipėdą dėl muzikos ir jūros“.

Kandžių žodžių nevengiantis radijo laidų vedėjas Richardas sako, kad ši naujiena svarbi tūrėtų būti tik tiems, kuriems „Mango“ atsikūrimas rūpi tiek pat, kiek ir Aleksandro Lukašenkos naujausias bulvių sodinimo planas.

Renginys, lankytojams pasiūlysiantis bemaž 20-ies atlikėjų ir DJ programą, vyks ypatingoje erdvėje, industrinėse patalpose, marioms kvėpuojant į nugarą. Jau šį savaitgalį „Opus 3 talentai“ pasirodys būsimame Mėmelio mieste, Naujojoje Uosto gatvėje. Vietiniai neslaptai slapukauja, kad tą vakarą žmonių žybsinčiomis akimis koncentracija čia bus didžiausia visame mieste.

Apie tai garsiausiai kalbama radijo programoje „Opus 3“ - įsijunk ir sužinosi atsakymus.


Šiame straipsnyje: opus 3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių