Paaiškėjo „Mis Lietuva 2012” publikos favoritės

Konkurso „Mis Lietuva 2012” dalyvėms penktadienį viešint Klaipėdoje paaiškėjo pirmieji „Mis Publikos” balsavimo rezultatai.

„Nesė Pramogų banko” surengtuose rinkimuose klubo lankytojai daugiausiai savo balsų atidavė Eglei Žilytei, Erikai Vilimaitytei ir Eglei Štandtaitei.

Per pažintinį vakarą su uostamiesčio gyventojais konkurso dalyvės taip pat burtų keliu išsiaiškino savo numerius, pagal kuriuos prisistatys didžiajame finale balandžio 9 d. „Švyturio arenoje”.

Iki „Mis Lietuva 2012” finalo likus vos mėnesiui, dėl karūnos besivaržančios merginos sužinojo, kad klaipėdiečiai savo favorite laiko 21 metų Eglę Štandaitę.

Sausakimšame Klaipėdos naktiniame klube  kaunietė surinko 148 balsus. Antrą ir trečią vietas pagal publikos simpatijas pasidalino kita kaunietė Erika Vilimaitytė ir „Mis Ūkininkaitė 2007” Eglė Žilytė.

Labiausiai konkurso dalyvės jaudinosi, kuomet reikėjo išsitraukti savo finalinius numerius ir atsakinėti į renginio vedėjo provokuojančius klausimus.

12 numerį išsitraukusi kaunietė Erika Jusytė iš jaudulio pamiršo,  kiek jos mėgstamiausioje sporto šakoje - paplūdimio tinklinyje - žaidėjų sudaro komandą.

Jaudulys koją kišo ir Elektrėnuose gimusiai Ernestai Kliucevičiūtei. Paklausta, kiek kainuoja kilovatvalandė elektros energijos, mergina pasimetė: „Aš nemoku sąskaitų už elektrą”.

Audringi plojimai palydėjo aukščiausią konkurso merginą - 178 cm ūgio Eriką Vilimaitytę. Ištraukusi 11 numerį ji iškart buvo praminta Saboniu, mat legendinis krepšininkas žaidė vilkėdamas marškinėlius, pažymėtus būtent tuo skaičiumi. E. Vilimaitytė publiką sužavėjo pareikšdama, kad jos talentas - gebėjimas atlikti visus vyriškus darbus, avint aukštakulnius.

Pirmą kartą tarp konkurso dalyvių prisistatė ir „Mis Šiaulių kraštas 2012” Greta Mikalauskytė. Ji išsitraukė numerį 14. Paaiškėjus, kokia eilės tvarka merginos pasirodys finale,  liko tik viena laisva kortelė su skaičiumi 15. Šis numeris atiteks paskutinei dar neprisijungusiai -šešioliktai dalyvei - „Mis laikinoji sostinė” nugalėtojai, kuri paaiškės kovo pabaigoje.

Merginų finaliniai numeriai:

1 - Eglė Leščinskaitė;
2 - Jolita Kuginytė;
3 - Viktorija Sutkutė;
4 - Ernesta Kliucevičiūtė;
5 - Eglė Štandtaitė;
6 - Eglė Žilytė;
7 - Karolina Parmionova;
8 - Nora Sudarytė;
9 - Agnė Lukaitytė;
10 - Enrika Grigaitytė;
11 - Erika Vilimaitytė;
12 - Erika Jusytė;
13 - Rasa Vereniūtė;
14 - Greta Mikalauskytė;
15 - būsimoji „Mis laikinoji sostinė”
16 - Ieva Ambrazaitė.


Šiame straipsnyje: Mis Lietuva 2012

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Grazuole ant grazuoles o ant tos kita grazuole. Na ar neatsibodo tos grazuoles??? Negi nera rimtesniu dalyku gyvenime? Negi ne sleikstu?

45t54

45t54 portretas
tokios visos saltos, arogantiskos is veido atrodo nei vienos grazios ir kuklios nera............. zodziu veltui daromas konkursas, nei vienos neisivaisduociau nugaletojos miss pasaulis

grazuole

grazuole portretas
visos grazuoles.O PO METU PO KELIU SENUTES.IR KAM CIA MAIVYTIS PLIKU UZPAKALIU.PRIES SAVO VYRA MAIVYKIS.RIMTA DARBA DIRBKIT.O ne vyrus balamutinkit svetimus.
VISI KOMENTARAI 6

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių