Pajūrio dviratininkams – linksmieji kalneliai

Klaipėdiečių dviratininkų pamėgtame maršrute – netikėtos kliūtys. Danės upės krantinėje augantys medžiai iškilnojo dviračių tako trinkeles, tad atsirado kalnelių.

Tamsoje važiuojantieji Senosios perkėlos link turėtų būti atidūs. Kai kur medžio šaknys taip iškėlė trinkeles, kad jos beveik virsta lauk.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tikino, kad ateityje ši Danės gatvės vieta turėtų gerokai pasikeisti.

„Ši vieta bus rekonstruota. Planuojame praplėsti automobilių stovėjimo aikštelę, esančią gatvės pabaigoje. Todėl ir dviračių takas keisis. Atnaujinta bus ir dalis pėsčiųjų tako. Nebent situacija yra ypač pavojinga, tuomet reikėtų įvertinti, ar nereikia skubiai tvarkyti dviračių tako“, – kalbėjo L.Dūda.

Pasak L.Dūdos, šiuo metu rengiamas automobilių aikštelės rekonstrukcijos projektas. Kiek padaugės stovėjimo vietų, paaiškės, kai projektuotojai pateiks savo siūlymus.

Artimiausiu metu bus pradėtas remontuoti ir dviračių takas, vedantis nuo Vasaros estrados Girulių link. Čia taip pat rūpesčių kelia medžių šaknys, jos iškilnoja dangą.

L.Dūda teigė, kad rekonstruoti teks apie 400 kv. metrų plotą. Skaičiuojama, jog darbai atsieis apie 8 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kioskininkei astai

kioskininkei astai portretas
DANGES upe,visa kita purvasklaidos sapaliones!!

tai stebuklas

tai stebuklas portretas
Mes prate: nauji takai, o bordiurai tarybiniai: kai kur net nulipt reikia. Tie, kas dare, dviraciu neturi.

ezys

ezys portretas
keista, kad Klaipedoje vis dar liko nenupjautu topoliu, lyg ir buvo nuspresta juos isnaikinti, o dabar takai aplink juos remontuojami
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių