Pajūris vasarą linguos zumbos ritmu

Klaipėdiečiai kviečiami šią vasarą išbandyti zumbą. Tai gana nauja, pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjusi fitneso rūšis, kurioje susilieja aerobikos elementai ir Lotynų Amerikos šokių ritmai. Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras birželį zumbą kviečia nemokamai šokti salėje, o liepą treniruotės persikels prie jūros.

„Nors registracija tik dabar paskelbta, norinčių išbandyti zumbą yra antplūdis. Tai nestebina, nes tai išties labai linksmas būdas sportuoti ir padailinti savo kūno linijas, mat ši fitneso rūšis leidžia pasijausti kaip šokių aikštelėje. Per treniruotes atliekamai ne tik šokių judesiai, bet ir vadovaujantis paskutinėmis fitneso tendencijomis, atliekami kūno stiprinimo pratimai“, - pasakojo Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistas Marius Beivydas.

Pasak zumbos trenerių, šokant zumbą, į darbą įsijungia visi kūno raumenys. Ypač treniruojami pilvo preso ir nugaros raumenys, jie greitai sustangrėja, tirpsta riebalų perteklius šlaunų, juosmens, rankų srityse. Tai puiki pagalba kenčiančioms nugaros skausmus.

Zumbos treniruotes Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras rengia nemokamai. Be šios atraktyvios fizinio aktyvumo formos, Klaipėdoje taip pat nemokamai organizuojamos kalanetikos, šiaurietiško ėjimo treniruotės. Rytinės mankštos rengiamos ir kai kuriose Klaipėdos seniūnaitijose.

„Tikimės, kad ši vasara mus palepins gerais orais, mat nuo liepos zumbos treniruotės kartą per savaitę vyks ir prie jūros. Jokio pasirengimo zumbai nereikia, reikia vilkėti sportinę aprangą, patogią avalynę ir, svarbiausia, būti geros nuotaikos“ , - į treniruotes kvietė Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro vadovė Ineta Pačiauskaitė.

Pirmosios zumbos treniruotės vyks birželio 19 ir 26 dienomis 16 val. Vieta: Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, Taikos pr. 76 (buvusi vaikų poliklinika), 3 aukštas.

Registracija vyksta tel. (846) 234796, mob. 8 612 30179, el. paštas marius@sveikatosbiuras.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

lena

lena portretas
o kaip suderinti tvarkaraštį tiems kurie dirba iki 17 val. mes irgi norime tokios treniruotės. AČIŪ, KAD RŪPINATĖS MUMIS!

kiek

kiek   portretas
galima senas nuotraukas dėti .....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių