Pajūryje – pavasario nuojauta

Panašu, kad į pajūrį po truputį atkeliauja pavasaris. Teigiama oro temperatūra veikiausiai laikysis visą artėjančią savaitę. Tiesa, ne itin malonūs bus karaliaujantys lietūs ir vėjai.

Sinoptikai gyventojus įspėjo nepamiršti skėčių. Ne tik savaitgalį, bet ir visą kitą savaitę Klaipėdoje vyraus lietingi, itin nepastovūs orai.

Šeštadienį ir sekmadienį laikysis 3–5 laipsniai šilumos, gali pasirodyti saulė. Kitomis dienomis bus itin debesuota. Pūs maždaug 10 m/s vėjas.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Meteorologinių prognozių skyriaus vyresniojo sinoptiko Vytauto Sakalausko žodžiais, artimiausiu metu bus vienu kitu laipsniu šilčiau.

"Šeštadienį Klaipėdai turbūt pavyks išvengti kritulių. Vyraus teigiama temperatūra – 4–5 laipsniai šilumos. Gali išlįsti saulė. Žodžiu, bus nei šilta, nei šalta", – šyptelėjo budintis sinoptikas.

Naktimis bus tik nežymiai vėsiau, apie 2–3 laipsnius aukščiau nulio.

Sekmadienį orai išliks panašūs, tačiau numatoma daugiau kritulių.

"Visoje Lietuvoje tikėtina šlapdriba, tuo metu pajūryje prognozuojamas lietus. Kitą savaitę numatomi labai įvairūs orai: bus ir lietaus, ir nemalonaus vėjo. Trumpiau tariant, žiemos nesimato", – komentavo pašnekovas.

Didelių šalčių ir speigų Klaipėdoje nelaukiama, tačiau teks susidraugauti su tvirtu, didesniam vėjui atspariu skėčiu.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėlietus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių