Žiemos sezoną greičio mėgėjai pasitiko „Pajūrio slalomu“

Žiemos sezoną pajūrio aistruoliai pasitiko slalomo varžybose. Azarto, greičio, svylančių padangų kvapo renginio metu netrūko.

Automobilių varžybos „Pajūrio slalomo“ taurei laimėti tradiciškai vyko Sportininkų gyvenamajame rajone, šalia centrinio stadiono. Iš anksto jose buvo užsiregistravę dalyvauti 65 dalyviai.

Jie varžėsi šešiose klasėse: „FWD“ – priekiniais ratais varomų automobilių, „RWD“ – galiniais ratais varomų automobilių, „4X4“ – keturiais ratais varomų automobilių, „Moterys“ – dalyvauja tik moterys nepriklausomai nuo automobilio varomųjų ratų, „Jaunimas“ – dalyvauja tik asmenys iki 18 metų, neturintys vairuotojo pažymėjimo, nepriklausomai nuo automobilio varomųjų ratų.

Organizatoriai papildomai įsteigė ir „laisvą“ klasę. Norintis išbandyti jėgas joje galėjo registruotis ir varžybų dieną. „Laisvoje“ klasėje galėjo dalyvauti visi, nepriklausomai nuo automobilių varomųjų ratų. Laukiamos buvo ir nestandartinės mašinos, taip pat motociklai, kartingai. Leista naudoti įvairias ne tik standartines kelionines serijinės gamybos padangas.

Varžybos „Pajūrio slalomo“ taurei laimėti buvo nemokamos. Organizatoriai pabrėžė, kad šios nestandartinės varžybos buvo puiki proga pasigalynėti, išbandyti savo jėgas su jau patyrusiais lenktynininkais.

Varžybų metu susirinko nemažas būrys automobilių aistruolis. Vieni grožėjosi reginiu, kiti palaikė savo favoritus. Varžybų metu buvo renkamas ne tik greičiausias, bet ir gražiausias važiavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių