Pajūryje vykstančiame festivalyje - griežta narkotikų kontrolė

Šį savaitgalį šalia Būtingės vykstančiam jaunimo muzikos festivaliui „Satta Outside“ ypatingą dėmesį skiriantys pareigūnai penktadienį sulaikė tris kvaišalų turtėjusius vaikinus.

Penktadienį pajūryje sulaikyti du jauni kauniečiai ir vilnietis. Visi jie turėjo narkotinių medžiagų, o vienas dar ir įtariamas ketinęs jas platinti.
1989 ir 1990 metais gimę kauniečiai pareigūnų buvo pričiupti, kai rūkė „žolę“. Abu vaikinai turėjo dar po vieną lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga. Beveik neabejojama, kad tai – kanapės.

1987 metais gimęs vilnietis buvo gerokai apdujęs, kai jį sulaikė pareigūnai. Asmens apžiūros metu pas jį rasta 11 tablečių su kiškio logotipu, penkios suktinės su kanapėmis bei maišelis su augalinės kilmės medžiaga.

Palangos miesto policininkai, padedami Kelių policijos biuro bei Valstybės sienos apsaugos kinologų su šunimis visas savaitgalio dienas ketina dirbti festivalio vietos prieigose bei tikrinti daugelį transporto priemonių bei jomis į „Satta Outside“ atvykstančių asmenų.

Ketvirtadienį sulaikyti šeši jaunuoliai, turėję narkotinių medžiagų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal kaune

gal kaune  portretas
reiktu pasidomet del tokio sou

to Dalyvis

to Dalyvis portretas
Jei nemoki atsipalaiduoti be priklausomybe sukelianciu medziagu, tai tau vertetu susimastyti.

Dalyvis

Dalyvis portretas
Tai ka ten veikti be zoles???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių