Palanga atidaro vasaros sezoną

Palanga skelbia aktyviojo sezono pradžią. Visą savaitgalį poilsiautojus kurortas džiugins gausybe renginių, o šeštadienio vakarą šventės rengėjai žada ir išskirtinius fejerverkus nuo jūros tilto.

Pirmieji kurorto šventės renginiai prasidėjo jau penktadienį. Svečius tautodailininkų dirbiniais vilios miesto centre įsikūręs kermošius „Palangos Juzė“, kavinės ir restoranai – gardžiu maistu, o šventės organizatoriai –  įvairiomis pramogomis.

Viešose erdvėse skambanti muzika vasarą pradedančią Palangą pavers tarsi dainų švente – vien kermošiuje etnokultūrinė programa suburs apie 200 dalyvių, taip pat dainuos per 150 choristų, koncertuos apie porą šimtų orkestrantų.

Nors kai kurie viešbučiai šventiniam savaitgaliui jau užsakyti iš anksto, žadama, kad vietos užteks visiems atvykusiems, o kainos maitinimo įstaigose – nesikandžios.

„Šiandien galima pavalgyti labai pigiai. Kompleksiniai pietūs kai kuriose Palangos kavinėse atokiau nuo Basanavičiaus gatvės – 3 eurai“, – teigia Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Šeštadienį kurorto šventę tradiciškai papuoš įspūdingas fejerverkas prie jūros tilto.


Šiame straipsnyje: Palangakurortasvasaros sezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių