Palangoje koncertuos „Šampaninis choras“

Jau šį šeštadienį Palangos vasaros estradoje koncertuos pirmojo televizijos projekto "Chorų karai" nugalėtojas - "Šampaninis choras".

Raigardo Tautkaus vadovaujamas "Šampaninis choras", laimėjęs pirmąjį televizijos „chorų karų“ projektą, yra vienas iš nedaugelio kolektyvų, išsilaikiusių kaip kolektyvas iki šiol. Koncerto organizatoriai teigia, jog tai lėmė didžiulis kolektyvo sielos įkūrėjo Raigardo Tautkaus kompozitoriaus, aranžuotojo, vokalisto talentas ir meilė muzikai. Ne mažiau svarbus faktorius - susivieniję taip pat muziką mylintys ir aukšto profesinio lygio choro nariai. Vieno koncerto metu, netikėtai dingus elektrai, choras nė minutei nesutriko ir, negalėdamas pasinaudoti techninėmis vokalo įgarsinimo priemonėmis, baigė koncertą tiek pat sėkmingai be mikrofonų, tuo sukeldamas didžiulę žmonių pagarbą ir plojimų audrą.

Daugelis stebisi choristų tarpe matydami naujų veidų. Tačiau dėl objektyvių priežasčių vykstanti neišvengiama kolektyvo narių kaita netrukdo sėkmingai vystyti koncertinės veiklos.

Po pergalės chorų karų projekte, Raigardo Tautkaus "Šampaninis choras" spėjo nuskinti ir daugiau laurų. Choras tapo "Vilniaus bokštų“ konkurso laureatu, laimėjo „ Vaikų balso“ titulą, tapo krepšinio dainos prizininkais ir t.t.

Šiuo metu kolektyvas yra parengęs naują koncertinę programą, kurią  žiūrovams pristatys jau šį šetadienį Palangos vasaros estradoje. Programoje skamba naujos paties choro vadovo Raigardo dainos. Yra paruošta ir naujų pasaulinių hitų aranžuočių. Programoje išlieka ir žiūrovų pamėgtoji choro repertuaro dalis.


Šiame straipsnyje: Šampaninis choras

NAUJAUSI KOMENTARAI

nei sis nei tas

nei sis nei tas portretas
tikrai visai nera ka klausyti ir ziureti,nuobodu.Buvau sio "choro "koncerte-nyku.Visiskas nuobodulys.

Naujiena

Naujiena portretas
Kaip nusibodo jūsų tie šampaniniai chorai,šok su manimi ,arba padainuokim.Mieli lietuviai, dirbkit už minimumą. Pragerkit iš nuoskaudos paskutinius centus, kurie liko sumokėjus mokesčius. O liaudis vis šoka ir dainuoja.Vemti norisi ,nejaugi mes tik to verti ?Susimastykit kokia mums politika kišama per prievarta.Nejaugi jūs akli , kaip ką tik gimę kačiukai ?
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių