Palangoje poilsiaujantis Premjeras A. Butkevičius domėjosi kurorto infrastruktūra

  • Teksto dydis:

Palangoje atostogaujantis Premjeras Algirdas Butkevičius penktadienį susitiko su miesto meru Šarūnu Vaitkumi. Šio susitikimo metu buvo aptarti kurortui svarbūs klausimai, susiję su Palangos infrastruktūros plėtra, Ministrui Pirmininkui meras taip pat aprodė mieste statomus visai Lietuvai svarbius objektus. 

Ministras Pirmininkas buvo informuotas apie numatomą Koncertų salės bei vilos „Anapilis“ rekonstrukciją, Birutės parko bei šiandien penkiasdešimtmetį švenčiančio Gintaro muziejaus rekonstrukcijos darbus, taip pat – apie parengtus buvusio „Jūratės“ baseino bei buvusių gydyklų (Vytauto g. 170) detaliuosius planus bei netrukus čia atsirasiančius kurortui svarbius objektus, modernias gydyklas.  

A. Butkevičius kartu su Š. Vaitkumi apžiūrėjo restauruojamą Kurhauzą, bei aptarė tolesnio restauracijos finansavimo klausimus. Palangos meras Vyriausybės vadovui taip pat parodė statomą universalų sporto kompleksą bei kempingą Nemirsetoje.

Lankydamasis statomame sporto komplekse Premjeras pabrėžė, jog toks objektas Palangai –  kurortui, kuriame treniruojasi geriausi šalies sportininkai – yra labai reikalingas.

Pasidžiaugęs, jog kurortas turės tikrai puikų kempingą, A. Butkevičius domėjosi planuojamu jo užimtumu, ypač žiemą. Š. Vaitkus informavo, jog šaltuoju metų laikotarpiu čia galėtų atsirasti slidinėjimo takai.

Apžiūrėjęs vykdomus projektus Premjeras pabrėžė, jog Palanga – kurortas, kuris yra visos Lietuvos turtas – keičiasi į gerąją pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svecias

Svecias portretas
O meras su premjeru nepasidziauge, kad Palanga (iskyrus Basanaviciaus gatve) niekuo nesiskiria nuo kokiu Troskunu. Daugelis mazesniu miesteliu, nors nesulaukia tiek vasarotoju, kazkaip tvarkosi, grazeja, įgauna savo veida. Pabandykite i Palanga pazvelgti turisto is kokio Reino regionoakimis. Aisku, aplenkiant centra.

KODEL

KODEL portretas
meras nepapasakojo kur eina myzti ir shikti tie shimtai tukstanciu poilsiautoju,gulinciu per dienas,DVOKIANCIAME pajuryje?

Cha

Cha portretas
Viešbučių biznio savininkai nepamiršo padejuoti kaip jiems near pelno?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių