Palangoje policija žymės dviračius

  • Teksto dydis:

Miesto gyventojų ir poilsiautojų patogumui Klaipėdos aps VPK Palangos miesto policijos komisariato pareigūnai liepos 17 d. nuo 14 val. iki 16 val., Vytauto g., miesto aikštėje, ties autobusų stotimi, žymės dviračius.

Norintys įregistruoti dviratį, pareigūnui turės pateikti daikto įsigijimo dokumentą bei savo asmens dokumentą.

Daiktas pažymimas slaptoje vietoje, o apie įregistravimo policijoje faktą bylos prie dviračio priklijuotas lipdukas su užrašu „ĮREGISTRUOTAS POLICIJOJE“.

Policijoje žymint daiktą yra fiksuojami ir jį identifikuojantys numeriai.

Todėl vagystės atveju, pamiršus daikto, kuris buvo pažymėtas policijoje, numerį, tereiktų nurodyti policijos komisariatą, kuriame žymėjote daiktą, ir numeris bus lengvai nustatytas ir suvestas į  Ieškomų ir rastų numeruotų bei individualius požymius turinčių daiktų ir dokumentų registrą. Be to, radus vogtą dviratį lengvai bus surastas ir jo savininkas.

Daikto žymėjimas – tai viena iš prevencinių priemonių  apsaugant savo turtą nuo ilgapirščių. Išsamesnė informacija apie žymėjimą teikiama telefonu Nr. (8 460) 415 24.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> as

> as portretas
Gali palikt, tik ne brangų dviratį ir su gera spyna :) Jei rimčiau, problema aktuali. Daug žmonių palieka dviračius šniūreliais pririštus, o paskui stebisi, kad pavagia. Ir tik po vagystės pradeda domėtis apie tinkamesnę apsaugą, ir tai įtariu ne visi. Pabandyk tokiam žmogui paaiškinti, kad jo 0,5 cm skersmens troselis ne kliūtis vagims. Netiki :)

as

as portretas
kas is to zymejimo,vistiek ir priristo prie parduotuves negali palikti....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių