Palangoje žirgų lenktynėms vangus žiūrovų dėmesys

Šį sekmadienį Palangoje beveik po dviejų metų pertraukos atnaujintos paplūdimio žirgų lenktynės.

Plačiai garsintu renginiu susidomėjo vos keli šimtai žiūrovų.  Atvėsęs oras sujaukė Palangos paplūdimio žirgų lenktynių organizatorių planus. Poilsiautojus ir lenktynių žiūrovus išvaikė subjuręs dangus.

„Grožis, jūra, žirgai, ko daugiau žmogui reikia?“ –kalbėjo Lietuvos žokėjų klubo vadovas Remigijus Poškus.

Tokias lenktynes Europoje rengia tik trys valstybės. Jose siekiama išsiaiškinti, kuris žirgas greitesnis, ir kuris turi daugiau ištvermės.

Nes ant smėlio lenktyniauti reikia daug jėgos.

Šiemet lenktynėse dalyvavo 19 įvairių veislių žirgų ir pirmąkart lenktyniavo žemaitukai.Raiteliai ir žirgai į šį renginį atvyko iš visos Lietuvos. Nugalėtojui prizai nuo 800 iki 5 tūkst. Lt.


Šiame straipsnyje: Žirgų lentynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa portretas
Nezinau kaip zirgu renginis , bet keliuose renginiuose teko buti. Vienas tai koncertas Manto ir fejerverkai. Koncertas tikrai nieko gero , gal ir patinka tokia muzika , bet tikrai mazumai. Fejerverkai tikrai neblogi. Na muge kaip muge normaliai. Na galvojom sestadieni buvo skelbtas Pasaulio žemaičių paradas, nesupratau i ka ten ziureti reikejo:DDD einancius 20 zmoniu su keliom veliavom , ir burnojancius kad zemaiciai jega , tikrai tikejausi kazko teatralizuoto , kam reklamuoti tokia eisena, jei eina 20 zmoniu paprastai apsirengusiu, atsisedus Basanaviciaus gatveje gali pamatyt tada Pasaulio lietuviu eisena :DDDD

Vvv

Vvv portretas
Tik nepradekit girti zirgu lenktyniu buvau tai ne renginys keli arkliai palaksti organizavimo jokio
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių