Palangos atrakcionų parkas savaitgalį ištuštėjo

Šeštadienį ryte Palangos atrakcionų parke J.Basanavičiaus gatvėje stovėjo tik du bendrovei „Leander LTU” priklausantys atrakcionai „Move it” ir „Octopussy”, kuriuos praėjusią savaitę areštavo Vilniaus 3-iasis apylinkės teismas.

Visus kitus įrenginius atrakcionų savininkai naktį į šeštadienį išsivežė į Rygą.

Leidimus kurorto centrinėmis gatvėmis važiuoti sunkiasvoriam transportui Palangos savivaldybė išdavė praėjusį penktadienį.


Šiame straipsnyje: atrakcionaiPalanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Otkato nedave tai ir isvare...

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Džiaugiuosi, kad prokuratūrai miegant tėvai ir jų advokatė užtikrins minimalią civilizuotą tvarką: "Penkias nukentėjusiųjų šeimas atstovaujanti advokatė Simona Selelionytė-Drukteinienė pasakojo, jog teismo nutarties dėl olandų atrakcionų, kurių viename buvo užstrigę aštuoni vaikai ir pusantros valandos prakabėjo žemyn galva, savininkų turto arešto sulaukė trečiadienį. Nuspręsta areštuoti turto už 40 tūkst. litų." N.P.: klausydamas to olando melų, kad neva jis nėra baustas jokia bauda (pernai prieš jį laimėjome visuose teismuose baudą` už tuso atrakcionus - po to Aplinkos ministerija pataisė teisės aktus, kad tokiems olandams būtų mažiau suvaržymų ir nebegalėjome šiais metais bausti) ir jo reikalavimų bendrauti su juo jam suprantama kalba (bananų šalyje bananų kalba?), galvoju, kad nei jis pinigų sąskaitose laiko (ačiū mūsų mokesčių inspekcijai, kuri kaip ir prokuratūra miega), nei atrakcionai jo nuosavybė (bsu kokio kito savo UAB-o vardu perrašęs). Bet vis tiek geriau kokie nors veiksmai, nei ligšiolinis inspekcijų ir teisėsaugų neveikimas. Gal kitą kartą pavyks užtikrinti, kad panašūs olandai laikysis teisės aktų ir atrakcionai bus saugūs.

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Olando gynėjams, jo advokatei-melagei, kad neva turėjo visus leidimus ir visi įrengimai atseit buvo saugūs, energetikos ir darbo inspekcijoms, kurios leido olandui dirbti be saugumo patikrinimo, mokesčių inspekcijai, kuri leido dirbti be kasos aparatų ir prokuratūrai, kuri aptarnauja išskirtinai tik milijonierius, ypač nelegalius, todėl olandui bylų nekelia: paklausykite alfa.lt video - ten girdisi, kaip vaikai verkia ir MALDAUJA tėvų pagalbos, o tie negali nieko padėti (AIŠKU, SU SĄLYGĄ, JEI VISI AUKŠČIAU IŠVARDINTI IR GAVĘ KYŠIUS TURI NORS KIEK GAILESČIO, jei Jums pinigai yra svarbesni už vaikų gyvybę, tai šio video neklausykite: tiny.lt/e74fkr
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių