Palangos gelbėtojai tramdė neblaivias moteris

Nors savaitgalio orai nebuvo itin palankūs paplūdimio malonumams, Palangos gelbėtojai darbo nepristigo. Vienam poilsiautojui pramogos vos nesibaigė tragiškai.

Kurorto paplūdimyje budėjusiems gelbėtojams šįsyk iš bangų teko traukti ne skęstančiuosius, o tramdyti neblaivias moteris.

Sekmadienį apie 10 val. ryto dvi gerokai įkaušusios kaunietės panūdo išsimaudyti jūroje. Agresyviai nusiteikusias moteris, kurios išplūdo gelbėtojus necenzūriniais žodžiais, pastariesiems teko išprašyti iš vandens ir paplūdimio.

Kitam poilsiautojui, susigundžiusiam papramogauti su sūnaus duotu kaitu, prireikė skubios medikų pagalbos. Jėgos aitvaras vyrą nugara bloškė į krantą. Smūgis buvo toks stiprus, jog įtariama, kad nukentėjusiajam galėjo lūžti stuburas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fiola

fiola portretas
nu kad zmones buna isgere prie juros ne stebuklas,bet kad plaukioti isgerusiam su kaitu,gal tikrai nevertejo.nemoki nelisk uzuojauta zmonai ir sunui.as pati du su puse menesio buvau gipse.negalejau vaiksciot,vyra dejau i suns dienas.invalidu ziauriai gaila.

GĖDA

GĖDA portretas
išgėrusios bobos baisesnės už įsiutusias liūtes,Kokie atėjo laikai, žmonės nepasitiki farais, jų negerbia, priešinasi, kovoja.Matomai tokie ir farai, kartais tikrai norisi tokiems mesti kokia neGrąžią repliką.Jeigu faras atrodys vertas pagarbos, tiek elgesiu, tiek kopetensija, niekada nieks prieš jį nesipriešins.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių