Palangos viešbučiai dvigubai mažina kainas

  • Teksto dydis:

Palangoje apgyvendinimo paslaugas siūlantys privatūs nuomotojai ir viešbučiai pamažu keičia savo verslo strategiją. Pelninga vasara besidžiaugiantys kambarių ir butų nuomotojai bando išsaugoti paskutinius į Palangą atvykstančius poilsiautojus.

Palangoje apgyvendinimo paslaugas siūlantys privatūs nuomotojai ir viešbučiai pamažu keičia savo verslo strategiją. Pelninga vasara besidžiaugiantys kambarių ir butų nuomotojai bando išsaugoti paskutinius į Palangą atvykstančius poilsiautojus. Kambarį šiame kurorte dabar galima išsinuomoti ir dvigubai pigiau nei vasaros viduryje, - rašo delfi.lt. 

Kalbinti viešbučių atstovai pasakojo, kad žiemos metu dvivietį kambarį galima bus išsinuomoti ir už 99 litus. Dar didesnes nuolaidas žada kambarius nakvynei šalia įvažiavimo į Palangą ir prie stoties siūlantys asmenys. Pas juos jau dabar kambarį galima rasti ir už 10 litų.
Kretingos gatvėje esančio viešbučio savininkas Edmundas Sakalauskas pasakojo, kad viešbutis dirbs visą sezoną. Tačiau liepą 220 litų už kambarį prašę vadovai, rugsėjį kambarius nakčiai nuomos po 110 litų.

„Rugsėjis pas mus yra nebe sezoninis mėnesis. Aukščiausias sezonas 50 dienų yra liepos pradžioje ir iki rugpjūčio pabaigos, visas birželis ir paskutinė rugpjūčio savaitė yra antras pagal kainą sezonas, o jau rugsėjo mėnesį yra ne sezonas ir kainos būna mažiausios“, - patikino viešbučio savininkas.

Kito viešbučio direktorė Ingrida Valaitienė pasakojo, kad šiemet dauguma klientų buvo iš Rusijos ir Baltarusijos. Svečiai iš užsienio yra laukiami ir dėl to, kad dažniausiai atostogas planuoja ilgesniam laikui. Viešbutį jie užsisako nuo 7 iki 21 paros, dažnai užsisako ir papildomų paslaugų.

Pasak jos, nakvynę dviems asmenims rudens ir žiemos metu Palangoje galima nusipirkti ir už 99 litus. Tokių pasiūlymų ji patarė ieškoti masinio apsipirkimo portaluose.

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Giedrė Kvedaravičienė patikino, kad oficialios statistikos apie praėjusį vasaros sezoną kol kas nėra. 

Jos teigimu, viešbučių gyvavimo klausimas šaltuoju metų sezonu priklauso nuo to, kokiomis papildomomis veiklomis jis užsiima. Mažesnis viešbučiai ir privatus sektorius rudens pabaigoje ir žiemos metu dažniausiai atostogauja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių