Papiktino neveikiantis tualetas

Iš Pilies uostelio su sūnumi ėjęs miesto svečias stebėjosi, kodėl neveikia automatinis-konteinerinis tualetas, įrengtas Žvejų ir Pilies gatvės kampe.

Miesto svečias pasakojo, kad su sūnumi vaikštinėjo po Pilies uostelį. Grįžtant berniukas užsinorėjo į tualetą. Jie nuėjo į esantį Žvejų ir Pilies gatvės kampe, bet šis neveikė.

Apie tai informavo ant statinio durų pakabinta lentelė su užrašu.

"Įrengti šį tualetą, spėju, atsiėjo tikrai nemažai. Kodėl jis neveikia? Ar tik žiemai jis uždarytas?" – teiravosi miesto svečias.

Pasak vyro, šis jau dairėsi, kur berniukui reikės nusilengvinti: "Pamaniau, kad teks bėgti į kokius nors krūmus."

Tačiau, anot miesto svečio, jie pamatė biotualetą, esantį netoliese, šalia žuvų rūkyklos.

"Nors šis tualetas – nekoks, bet bent į krūmus eiti nereikėjo", – teigė vyras.

Miesto svečias tvirtino, kad mokėtų ir eurą už galimybę pasinaudoti tualetu, kad tik jis būtų.

"Kalbame apie kultūrą, sportą, kitokį velnią, bet gamtinių reikalų nėra kur atlikti", – piktinosi vyras.

Klaipėdos savivaldybės specialistai tvirtino žinantys, kad automatinis-konteinerinis tualetas neveikia. Teigiama, kad sugedo monetų atpažinimo aparatas. Jis nepriima pinigų – įmestos monetos iškrenta.

Gedimas pastebėtas po šalčių. Planuojama jį pašalinti artimiausiu metu.

"Didelių problemų dėl šio neveikiančio tualeto nekyla. Netoli yra biotualetas, tad žmonės gali juo pasinaudoti. Stengiamės kuo greičiau pašalinti gedimą", – tvirtino vyriausioji specialistė.

Automatinis-konteinerinis tualetas Pilies ir Žvejų gatvės kampe įrengtas prieš daugiau nei dešimtmetį. Jis atsiėjo apie 100 tūkst. eurų.

Dar vienas toks tualetas yra pastatytas K.Donelaičio gatvėje. Po šalčių ir čia buvo užfiksuotas gedimas, bet jis jau pašalintas.

Atkreipiamas dėmesys, kad šis statinys yra tarp pastatų, tad jį veikia švelnesnės oro sąlygos. Arčiau vandens, Pilies ir Žvejų gatvių kampe, esantis statinys gauna daugiau drėgmės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aris

Aris portretas
Savivaldybėje užrakinti visus tualetus,o prie jos pastatyti tuos biotualetus ir tada matysime ar kyla didelių problemų savivaldybės darbuotojams. Klaunai,svajoja apie visokius Bastiono tiltus,išmaniuosius šviesoforus,estakadas ir taip toliau ir taip toliau. O jau kiek metų nesugeba mieste išspręsti paprastų šikininkų problemos. Gėda.

O

O portretas
Myžt ant duru, savivaldybes.

Bokis

Bokis portretas
Prie "Menu fakultetu" jau antri metai neveikia, bet monetas ryja... Buve miesto viesieji tualetai privatizuoti jau desimtmecius, greit pavirs griuvesiais...Palaida bala mieste, greiciau rinkimai!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių