Paplūdimio kavinės laukia Joninių

Paplūdimyje veikiančių kavinių savininkai laukia Joninių. Būtent po šios šventės, anot verslininkų, atvyksta tikri poilsiautojai, kurie atneša pelną.

Pliaže veikiančios kavinės jau atvėrė duris ir laukia klientų, kurių dar nėra daug.

„Klientų dar mažai. Nėra poilsiautojų. Į paplūdimius ateina klaipėdiečiai, kurie patys viskuo apsirūpina parduotuvėje ir atsineša į paplūdimį. Laukiame tikrų poilsiautojų. Iš daugiametės praktikos galiu pasakyti, kad jie pasirodys po Joninių“, – tvirtino dviejų paplūdimio kavinių savininkas Marius Junokas.

Įsibėgėsiančio atostogų meto laukia ir tris kavines paplūdimyje turinti Reda Vismantienė.

„Rengiamės. Laukiame vasaros. Orai geri, bet žmonės kol kas neatostogauja“, – pabrėžė R.Vismantienė.

Šiemet Melnragės ir Girulių paplūdimiuose veikia aštuonios kavinės, nors vietų joms yra daugiau.

Konkursą laimėję kavinių savininkai privalo paisyti nemažai reikalavimų. Tarp jų – įrengti tvarkingas kavines, daiktų saugyklas, dušus.

Verslininkai tvirtino, kad visus savo įsipareigojimus įgyvendino dar pernai.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Rimantas Armonas tvirtino, jog šiemet dar nebuvo tikrinta, kaip kavinės pasiruošė vasarai.

„Dar neturėjome galimybių. Trūksta pajėgų. Pernai viską buvome patikrinę. Manome, kad šiemet jie taip pat laikosi reikalavimų. Poilsiautojai viską stebi. Jei kas nors bus ne taip – praneš. Jei verslininkai nevykdys reikalavimų, su jais galima nutraukti sutartį“, – komentavo R.Armonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

albonis

albonis portretas
Kodel visiems pajurio verslininkams atrodo,kad prie juros visi turi tik gerti ir valgyti,o kur laikas ir aktyviam poilsiui,sportui ir pan.Manau zmogui pirmiausia reikia pajudeti,kad po to butu noras ir pavalgyti ir atsigerti.Reikia kuo m daugiau aktyviu pramogu,o ne girdyklu Lietuvos pajuryje

alboniui

alboniui portretas
Tai kad yra kur judėti: ir tinklinio aikštelė, ir batutas, ir lėkštę gali svaidyti, ir badmintoną žaisti. Žmonės bėgioja pakrante, eina su lazdomis. Kokios dar pramogos jums p.alboni trūksta ?

andrius

andrius portretas
Nueikite į "Kunigiškių užeigą" Palangoje Užkanavėje ties "Linėja", ten važiuoja 2 autobusas. Ot ten tai tikra pliažo kavine!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių