Paplūdimiuose – daugiau patogumų

Į pajūrį poilsiauti atvyksiantiems žmonėms užsimota suteikti daugiau patogumų. Šiomis dienomis darbininkai zuja Girulių paplūdimyje, mat rekonstruojamas ne vieną dešimtmetį skaičiuojantis ir smarkiai susidėvėjęs viešasis tualetas.

Artėjant paplūdimio sezono atidarymui, darbininkai pluša Girulių, Melnragės paplūdimiuose.

Pasak biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus Virginijaus Urbono, šiuo metu tvarkomas patogumų stokojantis viešasis tualetas Giruliuose.

"Stengiamės patalpas sutvarkyti taip, kad vaizdas atrodytų civilizuotai. Iki šiol tualete  žmonės naudojosi tupimaisiais unitazais. Įrengsime daugiau patogumų, naujus klozetus, praustuves, sutvarkysime duris, stogą ", – kalbėjo V.Urbonas.

Darbus planuojama užbaigti iki vasaros pradžios.

Rekonstrukciją vykdo miesto savivaldybės paskelbtą konkursą laimėjusi bendrovė "Krisrema".

Darbų vertė siekia per 14 tūkst. eurų.

Pasak direktoriaus, ateityje svarstoma galimybė Giruliuose įrengti ir dar vieną viešąjį tualetą.

"Norėtųsi, kad žmonės galėtų naudotis tokiu pat tualetu, koks neseniai buvo įrengtas pirmosios Melnragės paplūdimyje. Visgi, tai ateities perspektyva, tad šiuo metu stengiamės tvarkyti jau pastatytą tualetą", – teigė V.Urbonas.

Vasaros sezonui taip pat ruošiamas ir Pirmosios Melnragės paplūdimys. Darbininkai jau remontuoja gelbėtojų namelius.

Paruošiamieji darbai šiemet pradėti anksčiau.

"Nenorime darbų atidėti paskutinėms dienoms. Sieksime sudaryti kuo geresnes sąlygas gelbėtojams dirbti. Atnaujinsime ir namelių išorę, kad atrodytų patraukliai", – teigė direktorius.

Kiek vėliau gelbėtojų nameliai bus tvarkomi ir Girulių paplūdimyje.

Svarstoma galimybė įrengti naujus namelius, mat esami jau smarkiai nusidėvėję.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTENIS

VYTENIS portretas
PASTATYKITE NEMOKAMUS TUALETUS PIRMOS MELNRAGĖS PAPLŪDIMYJE KAD ŽMONĖS NUSTOTŲ MYŽTI KRŪMUOSE KAIP KOKIOJ AFRIKOJ

kokia laimė

kokia laimė portretas
ir pasiekimai XXI amžiuje - tualetą vasarai sutvarkys! Tikras "žydrasis proveržis"! O elementaria higiena juose ar kas pasirūpins?Juk į dabar esamus tualetus užeiti reikia drąsos. Žmonių srautai yra dideli, tai gal ir priežiūra turėtų būti atitinkama bent minimaliai švarai? O ne sezono metu?

Šiaip

Šiaip portretas
Gal ponioa Puteikienė gali pasakyti kokios statybos vyldomos prie invalidų pliažo. Juk kažkaip nebuvo matytis detalus planas pateiktas svarstymui dėl statybų. O gal ten savi stato, tai suprantama tuomte nieko nereikia?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių