Paplūdimiuose – Mėlynosios vėliavos akcija

  • Teksto dydis:

Klaipėdiečiai kviečiami aktyviai dalyvauti renginiuose, skirtuose supažindinti su Mėlynosios vėliavos programa. Klaipėdos miesto savivaldybė atkakliai siekia Mėlynosios vėliavos statuso Smiltynės ir II Melnragės paplūdimiuose.

Uostamiesčio paplūdimiams Mėlynosios vėliavos statusas nėra naujiena. Prieš dešimtmetį jį turėjo ir Smiltynės paplūdimys, ir II Melnragės paplūdimys. 2016–2019 metais miesto paplūdimiai vėl pretenduos tapti Mėlynosios vėliavos vertais paplūdimiais ir tam atsakingai ruošiamasi. Siekiant miestiečius geriau supažindinti su Mėlynosios vėliavos programa, savivaldybė kviečia aktyviai dalyvauti paplūdimiuose vyksiančiose akcijose.

Renginių programa:

Rugsėjo 9 d., penktadienį, nuo 17 val. II Melnragėje vyks renginys „Susipažinkime su Mėlynąja vėliava II Melnragės paplūdimyje!“.

Rugsėjo 11 d., sekmadienį, nuo 17 val. II Melnragėje – „Susipažinkime su Mėlynąja vėliava II Melnragės paplūdimyje!“.

Rugsėjo 12 d., pirmadienį, nuo 17 val. Smiltynės centriniame paplūdimyje – „Pasitikime Mėlynąją vėliavą Smiltynėje!“.

Rugsėjo 13 d., antradienį, nuo 17 val. Smiltynės centriniame paplūdimyje – „Pasitikime Mėlynąją vėliavą Smiltynėje!“.

Akcijų metu bus piešiamas mėlynas piešinys, veiks kūrybinės dirbtuvės. Akcijos dovanos gerą nuotaiką, žaidimus, žinias apie Mėlynosios vėliavos programą, o visi dalyviai bus apdovanoti mėlynomis saldžiomis dovanomis.

Nesvarbu koks amžius – svarbiausia gera apranga.

Dėl oro sąlygų laikas gali būti pakeistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tata

tata portretas
geriau sutvarkikite medines takus,visos lenteles atsokuses,eini ir bijai,kad susizeisi,kelinti metai te takai siaubingame stovije kaip ir visas miestas apleistas,geda I toki vadinama kurorta ir pakvesti svecius,Dar prisiukslinta ir pridergta,nuoruku pilnas papludimis>Norit tureti garbinga varda-sustvakikyte ponai valdininkai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių