Pliaže – susirėmimas su nuogalėmis

Pajūrio nuogalės nenori užleisti savų įtvirtinimų, trylika metų nepavyksta saulės vonių mėgėjų išguiti iš viešųjų paplūdimių ir įkurdinti tik moterims skirtuose pliažuose.

Antradienį jungtinės policijos ir Klaipėdos savivaldybės pareigūnų pajėgos vykdė reidą Klaipėdos paplūdimiuose. Išvydusios pareigūnus, kai kurio nuogalės puolė ne tik plūstis, bet ir įrodinėti savo teises.

"Apsilankius pirmosios Melnragės paplūdimyje, mano galva, apie trečdalis moterų kaitinosi nuogos. Išvydusios tikrintojus, kai kurios apsirengė, tačiau buvo ir tokių, kurios įsivėlė į aršius ginčus", – įspūdžiais dalijosi Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos skyriaus vyriausioji specialistė Rasutė Paulikienė.

Didžiausio moterų įsiūčio sulaukė vyrai pareigūnai. Reide dalyvavo ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai.

Moterys šaukė, jog už laisvą Lietuvą kovojo, o mes esą jų laisves varžome.

"Mes ėjome į bendrąjį pliažą, tad jų riksmai nepadėjo. Emocijos liejosi per kraštus. Moterys šaukė, jog už laisvą Lietuvą kovojo, o mes esą jų laisves varžome. Gavome pylos, ypač vyresnio amžiaus moterys mums plunksnas kedeno. Jos aiškino, jog trisdešimt metų čia gulėjo ir gulės", – pasakojo R.Paulikienė.

Viena vyresnio amžiaus moteris niekaip nenurimo ir blaškėsi po pliažą, bėgiodama nuo pareigūnų.

Tik po kurio laiko ji prisėdo ant savo patiesalo ir pritildė balsą.

Keturioms pažeidėjoms Prevencijos skyriaus pareigūnai įteikė kvietimus atvykti į policijos komisariatą, kur joms bus surašyti protokolai.

Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai daugiausiai poilsiautojų išvydo Pirmojoje Melnragėje, Antrojoje Melnragėje ir Giruliuose pliažai buvo pustuščiai. Gyventojai vengė ten lankytis, nes eismas Pamario gatvėje vis dar ribojamas šviesoforų.

"Ar jos pasimokys, sunku prognozuoti. Mano atrodo, jog jos ruletę žaidžia – šiandien atėjo ir patikrino, o rytoj gal netikrins. Jos mano, kad pavyks išsisukti. Jaunesnės moterys, kurios taip pat kaitinosi bendrajame pliaže prie molo, pačios tikino, jog joms nepatinka vyresnių nuogalių elgesys", – pastebėjo R.Paulikienė.

Be nuogalių gėdijimo, pareigūnai žvalgėsi, kaip laikomasi gyvūnų vedžiojimo taisyklių ir alkoholio vartojimo ribojimų viešosiose vietose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cirko

cirko  portretas
cirko artistus mėto po pliažus kur matyta kad laisvam privačiam žmogui trukdytu aš savo kūno persona esu, ir laisvas žmogus pagal konstitucijos išdėstymą ,kur blogis eitu dirbtu tik naudinga darbą tie fokuso cirkininkai klounai, aprengti, p, o dar imkite bizūnus nemaišytu vandens patrankas kad išvaikytu šunis aplinkui, baudomis apšertu, ir smėli švarintu, po šunu teršimo proceduru, juk to nemato bet moteri staiga aprūpina kodėl jus ponai nematote kokie fokusai striptizo naktiniu baru atliekami, juk klaipėdoj, ne šventa vieta ar nėra tu pupičių aplink stulpa nuogu išsidirbinėjimu, kas nemato, policijos atstovai, ne pliažus eiti tvarka daryti bet ,nukreipti visa savo instrukcija prieš blogi , ten jūsų vieta

Jolita

Jolita portretas
Apie švarų smėlį galite pamiršti šunys jį galutinai išvalys savo šlapimu o dar nafta......

Irena

Irena portretas
Laisve papugoms, kariavome uz laisve, darom ka norim anarchija, tuoj nuogos vaikscios po bendra pliaza, zmogaus teises prilygsta gyvunams valio nuzmogejimams
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių