Iš pareigų traukiasi A. Daujotienė

Klaipėdos savivaldybėje – pokyčiai. Iš pareigų traukiasi Socialinių reikalų departamento direktorė Audra Daujotienė. Su ilgamete darbuotoja atsisveikinta ketvirtadienį vykusio miesto tarybos posėdžio metu.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas dėkojo A. Daujotienei už tarnystę, kruopštų ir atsakingą darbą, įteikė gėlių.

„Tikiuosi, nors čia nebedirbsite, išliksite aktyvi visuomenės narė“, – tvirtino meras.

A. Daujotienė atviravo, kad nelengvas tas paskutinis žodis: „Nenoriu sakyti – atsisveikinu. Per 22 metus sukaupiau daug geros ir gražios patirties. Gaila, kad ją panaudosiu tik namie“.

A. Daujotienė po dvi kadencijas ėjo miesto mero pavaduotojos ir mero patarėjos pareigas, keturias dirbo miesto taryboje, aštuonerius metus vadovavo savivaldybės Socialinių reikalų departamentui.

Tačiau A. Daujotienė neatmetė galimybės ateityje dalyvauti politikoje.

„Nežinau, kaip čia bus. Kai manęs klausia, ką aš dabar veiksiu, atsakau – noriu labiau mylėti save. Įvertinu, kad išeinu į tas ilgas atostogas sąmoninga, sveika. Vaikai, anūkai, žinoma. Gal ir vyrui daugiau dėmesio senatvėje reikia skirti. Manau, kad jūsų man trūks, bent mintyse. Linkiu visiems sėkmės savo darbuose. Prisiminkite, kad nė vienas nėra amžinas šioje vietoje“, – kalbėjo direktorė.

Tarybos narių A. Daujotienė prašė nesakyti, kad darbai daromi ar nedaromi, nes rinkiminiai metai.

„Tai žeidžia tiek savivaldybės administracijos darbuotojus, tiek gyventojus. Mes dirbame nesvarbu, ar rinkiminiai metai, ar ne. Būkite laimingi“, – linkėjo vadovė.

A. Daujotienė neslėpė, kad sunku sulaikyti ašaras: „Stengiuosi laikytis tvirtai“.

Šiandien jos paskutinė darbo diena. Kol kas A. Daujotienės pareigas perims Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Olegas Mariničius.

Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė dar negalėjo pasakyti, ar bus skelbiamas konkursas Socialinių reikalų departamento direktoriaus pareigoms užimti.

„Kol kas pavaduos O. Mariničius. Dar neturiu informacijos, kaip bus elgiamasi toliau, ar bus skelbiamas konkursas šioms pareigoms užimti“, – komentavo vedėja.

Prieš pradedant svarstyti miesto tarybos posėdžio darbotvarkę, V. Grubliauskas informavo, kad miesto taryboje įregistruota nauja frakcija.

Į pastarąją susivienijo jokiai partijai nepriklausantys tarybos nariai Aldona Staponkienė, Artūras Razbadauskas ir socialdemokratė Lilija Petraitienė. Frakcija priklausys valdančiajai daugumai.

„Tampa gera tradicija, kad prieš tarybos posėdį vis paskelbiama apie naują frakciją“, – tvirtino miesto meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėkui, ilsėkitės pagaliau

Dėkui, ilsėkitės pagaliau portretas
"Postą tą gavau užgimusi- juosteles karpyti ir gėlėms įteikinėti"... Buvo beviltiškai paklusni, be idėjų, keleri metai jau buvo pensijoje, o vis tiek poste tupėjo "Šiaudinė darbininkė".

Miškas

Miškas portretas
O A.Staponkienė jau nebe KGB atstovė?

bleša

bleša portretas
Kada išeis Laužikienė, laukia nesulaukia šimtai žmonių. Su visom savo kūmom ir giminėm galėtų varyti lauk...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių