Parke benamis grasino visus išžudyti

Poilsio parko lankytojai pasijuto nesaugūs – čia baimės kaip reikiant įvarė su peiliu rankoje besišvaistęs benamis. Neprognozuojamas vyras šaukė, kad tuoj visus išžudys.

Klaipėdietė Sigita A. pasakojo, kad Poilsio parke lankosi dažnai – ateina pasivaikščioti su pusantrų metų dukryte.

Prieš kelias dienas pavakare moteris su drauge, kuri augina panašaus amžiaus sūnų, prisėdo netoli riedlentininkų ir riedutininkų aikštelės. Tačiau prie jų priėjusios šunis vedžiojusios moterys patarė kuo greičiau iš ten sprukti, nes esą netoliese vaikšto benamis, kuris kabinėjasi prie žmonių, grasina išsitraukti peilį bei visus išžudyti.

Moterys pasakojo, kad prie jų neprognozuojamas vyras neišdrįso prieiti, nes pabijojo šuns.

"Labai išsigandome. Pasiėmėme vaikus ir sprukome. Kažkas baisaus, kai tokie dalykai vyksta parke, kur pilna vaikų", – dėstė Sigita A.

Moteris pasakojo, kad Poilsio parke yra pakliuvusi ir į daugiau nemalonių situacijų.

"Kartą su drauge sutikome viešai besimasturbuojantį vyrą. Teko matyti ir gulinčią nuo narkotikų apsvaigusią merginą. Apie girtaujančius asmenis jau net nekalbu. Ir radinių keistų čia galima aptikti. Parke mėtosi net liemenėlės ir apatinės kelnaitės", – stebėjosi jauna mama.

Sigitos A. manymu, Poilsio parke turėtų dažniau patruliuoti policijos pareigūnai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Albinas Strumyla pabrėžė, kad tokiais atvejais, kai kas nors grasina nužudyti, reikia kviesti policiją ir jokiu būdu nesiimti veiksmų patiems.

"Nežinai, kas užpuolikui gali šauti į galvą ir ką jis gali padaryti. Imdamasis veiksmų, žmogus gali pats nukentėti", – pabrėžė A.Strumyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teta Janė

Teta Janė portretas
Įdomu kaip tai policijai paskambinti, jei BPC telefonu 112 atsiliepia moteriškės, kurioms ką nors paaiškinti yra labai sudėtinga.O kartais policijos pagalbos reikia labai skubiai.

su namais

su namais portretas
is ko jus sprendziat,kad jis benamis???kazkokia zose pasake???o gal jis volstryto asas???bl,tupi zurnalistai-rasykit faktus,o ne savo fantazijas

koko

koko portretas
taip, taip, as irgi maciau medi su sukabintais ant saku liemenelemis ir trusikeliais.... Keista
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių