Parke šurmuliavo klaipėdiečių šeimų šventė

Saulėtą ir gražų sekmadienį Klaipėdos poilsio parke šurmuliavo šventė šeimoms.

Tad šiemet iniciatyvių miestiečių pradėtame gaivinti Klaipėdos poilsio parke  smagios nuotaikos ir šypsenų netrūko.

Kelias valandas vykusioje šventėje netrūko nei žaidimų, nei atrakcijų, nei koncertų. O į šventę gausiai susirinkusios klaipėdiečių šeimos specialiai parengtose rungtyse varžėsi dėl aktyviausios ir geriausios šeimos vardo.

Pasak šventės organizatorių – dienraščio „Klaipėda“ bei visuomeninio judėjimo „Klaipėdieti! Atgaivinki savo miesto parką“ atstovų, jei leis oro sąlygos uostamiesčio gyventojai į panašias šeimų popietes šiemet bus pakviesti dar ne kartą. Šiais renginiais norima atgaivinti ilgą laiką merdėjusį bei visų užmirštą parką.

„Tai šventė ne tik šeimoms, kurias skatiname kuo daugiau laiko praleisti kartu, net ir pačiam parkui – norime kiek įmanoma labiau jį atgaivinti. Džiugu, kad to paties nori ir miestiečiai, kurie į čia rengiamas šventes renkasi išties noriai ir gausiai“, – džiaugėsi dienraščio „Klaipėda“ Rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė.

Jau ne vieną šventę parke šiemet surengusio visuomeninio judėjimo
„Klaipėdieti! Atgaivinki savo miesto parką“ vadovės Jolantos Norkienės, kitais metais bus siekiama, kad tokios popietės parke taptų tradicija, į kurias sekmadieniais skubėtų vis daugiau šeimų.

Kad nuotaika būtų dar geresnės, renginyje dalyvavusios šeimos buvo apdovanotos dienraščio „Klaipėda“ prizais.


Šiame straipsnyje: Poilsio parkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

mam

mam portretas
kodel nebuvo aktyviai pranesinejama apie busima rengini- kodel po fakto tik pranesa? tikrai dalyvautume visuose renginiuose, bet info truksta

Pastaba

Pastaba portretas
Svente sauni, saunuoliai organizatoriai. Turiu tik viena pastebejima ,sekanti karta pasirupinkite vaikams salmukais ,nes vezant karuciais teveliai gali ir persistengti, noredami laimeti, tada galima sulaukti nelaimes...

kvit

kvit portretas
as su seima ir paprastomis dienos vakarais ten einu,nereikia cia aktyvisciu,kad atgaivintu parka.Parka atgaivino ES lesos, o ne kazkokia boba su baisia savimyla.Parkas yra puikus,sutvarkytas super ir tai tikrai ne laikrascio ir ne tos aktyvistes nuopelnas.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių