Paskelbtas kandidatas į KU rektoriaus postą

  • Teksto dydis:

„Klaipėdos universiteto (KU) rektoriaus rinkimų komisija, sausio 22 dieną uždarame posėdyje atplėšė voką, kuriame buvo pateikti vienintelio kandidato į KU rektoriaus postą dokumentai.

Jie atitiko viešajame konkurse skelbtus reikalavimus.  

KU rektoriaus posto siekia prof. dr. Artūras Razbadauskas, šiuo metu laikinai einantis KU rektoriaus pareigas.

Vasario 4 dieną, 14 valandą, kandidatas atvirame KU Tarybos posėdyje prisistatys KU Senatui ir bendruomenei, o vasario 7 dieną, pretendento kandidatūra bus svarstoma KU Senate, kuris sudarytas iš 35 narių: profesorių, docentų, mokslininkų, pripažintų menininkų ir studentų.

Rektoriaus rinkimai planuojami vasario 21 dieną. Uždarame posėdyje, balsuos 9 KU Tarybos nariai. Tam, kad rektorius būtų išrinktas, kandidatas privalo surinkti mažiausiai 6 Tarybos narių balsus.

Iš Klaipėdos universiteto rektoriaus pareigų pasitraukus prof. habil. dr. Eimučiui Juzeliūnui, nuo š. m. gegužės 2 d. universitetui vadovauja laikinai išrinktas rektorius prof. dr. A. Razbadauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiek galima

kiek galima portretas
kiek galima apie tą patį rašyti?????????? Studentų nėra, mokslo nėra, tai apie būsimą rektorių reikia rašyti kiekvieną dieną. Negi apie kiekvieną jo atėjimą į darbą rašysite ir vėliau. Apie moklso pasiekimus reikėtų rašyti, studentų darbus. Neterškite menkavertėmis naujienomis eterio.

Klaipėdos universiteto rektorius:

Klaipėdos universiteto rektorius: portretas
VISUS ATLEISIM, NE VISUS PRIIMSIM !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių