Pavaduotojai siūlo nustatyti didesnę algą

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojai Elidai Mantulovai ragina skirti didesnę priemoką už įprastą krūvį viršijančią veiklą.

Dabar pastaroji siekia 20 proc. Tokio dydžio priemoka jai buvo atseikėta praėjusių metų birželį. Siūloma ją padidinti antra tiek. Atkreipiamas dėmesys, kad išaugo E.Mantulovos darbo krūvis.

Gegužę, pasibaigus seniūnaičių kadencijai, pradėti organizuoti nauji jų rinkimai. Šis procesas truks tol, kol seniūnaičiai bus išrinkti visose seniūnaitijose. Už rinkimų organizavimą yra atsakinga E.Mantulova. Pavaduotoja taip pat rengė naujus teisės aktus, susijusius su seniūnaičių veikla.

E.Mantulovai taip pat pavesta atstovauti savivaldybei seniūnaičių sueigose ir išplėstinėse sueigose, kuriose bus priimami sprendimai dėl bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų prioritetinių vykdytinų ir finansuotinų veiklų bei kitais klausimais, priskiriamais seniūnaičių sueigos kompetencijai.

E.Mantulovos pareiginė alga siekia 1 266 eurus, neatskaičius mokesčių. 20 proc. priemoka vienam mėnesiui sudaro apie 250 eurų, atskaičius mokesčius.

Papildoma priemoka prie pareiginės algos vieniems metams sudarytų apie 3 040 eurų.

Miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto nariai domėjosi, kokio dydžio priemoka nustatyta kitam Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui. Pranešėja tvirtino, kad ji siekia 40 proc.

Politikai stebėjosi, kodėl tokio paties dydžio priemoka už įprastą krūvį viršijančią veiklą E.Mantulovai nebuvo nustatyta iš karto.

Finansų ir ekonomikos komiteto nariai pritarė šiam sprendimo projektui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daugiau darbo -

Daugiau darbo -  portretas
dar nevisi medžiai iškirsti

Doki

Doki portretas
Matyti gerai davė !!!!!!!

tam > hiavi

tam > hiavi portretas
lietuve,o ne tvarteliniskaip tu!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių