Pavojingą duobę užlygino operatyviai

Klaipėdiečiai džiaugiasi miesto tvarkdarių operatyvumu. Automobilių tykojusi pavojinga duobė buvo užlyginta kitą dieną po pranešimo.

Ertmė buvo atsivėrusi gatvelėje, kuri nutiesta lygiagrečiai Liepojos gatvei ir veda į „Dragūnų“ gyvenamąjį kvartalą.

Kai kurie rečiau šia arterija važinėjantys vairuotojai pavojingos duobės nepastebėdavo, nes ją kurį laiką slėpė didelė pelkė. Įvažiavus į šią ertmę buvo galima apgadinti automobilį.

Apie pavojingą duobę Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyrius buvo informuotas ketvirtadienį. Penktadienį po pietų ertmė jau buvo užlyginta.

Miestiečiai džiaugėsi, kad taip operatyviai sureaguota į problemą ir ši pašalinta.

Vienas klaipėdietis atkreipė dėmesį, kad šioje vietoje greitai gali atsiverti nauja duobė, nes asfaltas visiškai suskeldėjęs. Vyro nuomone, reikėjo pakeisti didesnį asfalto plotą, kad neilgai trukus neatsivertų nauja ertmė ir jos nereikėtų lyginti.

Tačiau miesto valdžios atstovai atkreipė dėmesį, kad šaltuoju metų laiku remontuojamos tik avarinės, pavojų keliančios ertmės. Ertmės užlyginamos šaltu asfaltu. Darbus su tokia medžiaga galima atlikti, ir esant prastam orui – lyjant ar spaudžiant šalčiui.

Duobių lyginimas šaltu asfaltu kainuoja kur kas brangiau nei karštu. Tad mažiau pavojingos duobės šalinamos ir dangos remontuojamos šiltuoju metų laiku.

Miestiečiai apie pavojingas, avarines duobes turėtų informuoti Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyrių. Gavus pranešimą, bus organizuojami remonto darbai.

Šią žiemą miesto gatvėse gatvėse atsivėrė daug pavojingų duobių. Tam įtakos turėjo permainingi orai. Po didžiulių šalčių staiga prasidėdavo atlydys, o, pasibaigus pastarajam, vėl spausdavo šaltis.

Tokios oro sąlygos kenkia keliams, kur asfalto danga klota seniai, o eismas intensyvus.


Šiame straipsnyje: duobėduobėseismasasfaltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

dobė

dobė portretas
Arterija :D nejuokinkit tiktai. Dragūnų getas visiškai sužvaigždėjo.. ir jeigu čia tvarkymas tai atsiprašau. šalto asfalto paberia su kastuvu ir visi reikalai, iki kito karto... gerai aišku, visi darbo turi, kaip komunizme :D

jusu vardas

jusu vardas portretas
tak pranesk dubysos g ties depo , smegduobe puses metro gylio. bet ten visi su valdiskom masinom vazineja tai , niekam nerupi.

seklys

seklys portretas
reikia netingeti ir pranesti apie duobes ,tikrai operatyviai suremontuoja .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių