Pažinčiai su Klaipėdos uostu – ekskursijos

Uosto direkcija jau trečius metus klaipėdiečiams ir uostamiesčio svečiams rengs nemokamas uosto apžvalgas laivu.

Jos prasidės nuo liepos 19 dienos ir truks iki rugpjūčio 23-osios. Ekskursijos vyks pirmadieniais ir trečiadieniais.

Po Klaipėdos uosto akvatoriją visi norintys bus plukdomi laivu „Venus“. Ekskursijos trukmė – valanda.

Akcija „Susipažinkime su Klaipėdos uostu“, pradėta 2008 metų vasarą, sulaukė itin didelio visuomenės susidomėjimo bei gerų atsiliepimų.

Šios akcijos metu klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai turės galimybę plaukdami laivu „Venus“ apžiūrėti uosto terminalus bei pasiklausyti gido pasakojimo apie uostą. Akcijoje dalyvavę svečiai bus apdovanoti uosto žinovo diplomu, o teisingai atsakę į gido klausimus – suvenyrais.

Akcijos „Susipažinkime su Klaipėdos uostu“ tikslas – tiesiogiai ir vaizdžiai supažindinti visuomenę su Klaipėdos uosto veikla, galimybėmis bei perspektyvomis, atskleisti jūrinės pramonės teikiamus ekonominius-socialinius privalumus, jūrinių bendruomenių darbo ir veiklos specifiką, mažinti uosto teritorijų uždarumą visuomenei, prisidėti prie uostamiesčio gyventojų ir jūrinės bendruomenės vienijimo.

Pažintinės-informacinės uosto apžvalgos laivu „Venus“ nuo Kruizinių laivų terminalo krantinės vyks: liepos 19, 21, 26 d. 10, 12 ir 14 valandomis, taip pat rugpjūčio 2, 4, 9, 11, 16, 18 ir 23 dienomis.

Norintys dalyvauti kviečiami registruotis telefonu (8 46) 499 793.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių