Peiliu ginkluotas klaipėdietis vaikėsi vaikus

Per savaitgalį Klaipėdos policijos patruliai sulaikė 12 įtariamųjų nusikaltimais, 49 viešosios tvarkos pažeidėjus.

Kaip įprasta savaitgaliais, pareigūnams teko drausminti neblaivius asmenis, sulaikyti įtariamuosius, kurie gviešėsi svetimo turto, raminti mušeikas ir grasintojus šeimose, kaimynystėje ar tarp praeivių.

Penktadienį, pusvalandį prieš vidurnaktį, Minijos g. namo laiptinėje du neblaivūs vyriškiai mosavo  dujiniu ginklu. Atvažiavę patruliai išgirdo ir porą šūvių. Iš laiptinės išsvirduliavo bendrapavardžiai: 1968 m. gimęs S.D. ir 1991 m. gimęs D.D. Jiems pareigūnai uždėjo antrankius ir nugabeno į komisariatą. Per šį incidentą nukentėjo du žmonės. Jie skundėsi, jog įtariamieji iššovė jiems į veidus.

Sekmadienį, po 21 val., patruliai gavo pranešimą, jog Statybininkų g. namo kieme pagyvenęs vyras su peiliu rankoje puola nepilnamečius. Namo laiptinėje sulaikytas 1945 m. gimęs G.P., surastas ir peilis.

Vakar 16.45 val. pranešta, kad Kretingos gatvėje trys vyrai ardo šaligatvį. Pranešimas pasitvirtino: gatvėje išties darbavosi 1954 m. gimęs J.K., 1959 m. gimęs V.Š. ir 1963 m. gimęs V.L. Vyriškiai tepasakė pareigūnams, kad juos pasamdė šiam darbui, tačiau jokių tai paliudijančių sutarčių arba leidimų neturėjo.


Šiame straipsnyje: nusikaltimai Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

vaikų negaila

vaikų negaila portretas
Kai vaikus vaikosi, aš nepateisinu, nes vaikai išprovokuoja, jie mėgsta tyčiotis, pravardžiuotis ir kuliotis.Kai juos paskui vejasi, jau juos gelbėkPati daug esu mačiusi , kai vaikai buriais užsipuola jiems nepatinkančius, apstariesžeji genasi juos, paskui "tėveliai" gelbėkite.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių