Pėsčiųjų tunelis – patvinęs ir tamsus

Klaipėdiečiams nerimą kelia pėsčiųjų perėja po Pilies tiltu. Ją jau spėjo nusiaubti chuliganai – dėl sudaužytų žibintų vaikščioti tapo nesaugu.

"Kam reikalingos vaizdo kameros, jei nieko nematote?" – į miesto valdininkiją kreipėsi vienas klaipėdietis.

Vyro teigimu, šalia Danės upės esančio tunelio grindinyje įrengti žibintai dar vasarą buvo sudaužyti ir uždengti balta plokšte. Ši, ant jos užlipus, įlūžta.

"Vakare apšvietimo nebėra. Nesaugu. Latakai nevalyti – lyjant patvinsta takas, nuo vandens sugadinti ir likę žibintai. Kodėl miesto ūkvedžiai nieko nedaro?" – klausė susirūpinęs gyventojas.

"Lietuvoje būdinga kažką naujo pastatyti ar rekonstruoti ir palikti likimo valiai", – kritikos negailėjo kitas klaipėdietis.

Uostamiesčio savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė teigė apie išdaužtas lempas nieko nežinanti ir pažadėjo į vietą nusiųsti savo darbuotojus.

"Reikėtų pasižiūrėti, nes kol kas nieko negirdėjau. Su specialistais važinėdami po objektus būtinai užsuksime", – tikino I.Šakalienė.

Žibintai mieste nuo vandalų rankos nukenčia labai dažnai. Pavyzdžiui, tik įrengus apšvietimo stulpus Poilsio parke, netrukus keli jų buvo sumaitoti. Tokioms piktadarystėms kelio neužkerta net vaizdo stebėjimo kameros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėtra

Vėtra portretas
Kai matau betvarkę mieste ( pastaruoju metu dažnai), galvoju - ar tie iš Savivaldybės nevaikšto po miestą , ar jų supratimas kitoks nei mūsų , ar jie jau viskam atbukę . Laimė, kad internetas - visagalis ir , kad yra dar pilietiškų žmonių, kurie visas negeroves ten ir sukrauna. Teisybės dėlei , reikia pasakyti , kad tie iš Savivaldybės gan dažnai paskaito ir patvarko !!! Taip, kad mes - jų akys .Kas link Dangės krantinės būklės , kaip čia buvo pastebėta - tiesa . Koks grindinys prie Žvejų 10 ( juodojo pabaisos) plytelių greitu laiku neliks tik duženos, grotelių vis retėja. Karsklonos aikštė po "renovacijos" sugadinta . Visą vasarą prie fontanų telkšojo balos ( dabar supratau , kodėl suoliukai buvo nukelti į pakraštį). Jeigu būtų normali valdžia , vargu ar Dangės krantinė būtų paversta į eilę balaganų, kaip čigonų tabore, ar Kurpių gatvė būtų užstatyta šiltnamiais ( prie Kurpių baro), kurie bjauroja visą senamiesčio veidą.

Anonimas

Anonimas portretas
Danė pavadinta Danutės kuri paskendo Danėj garbei.

Bokis

Bokis portretas
Koks dar etetas miesto apziurai... Ten ir taip pilna dykaduoniu. Tegul eina i gatves, o ne kedes trina.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių