Picerijose klientai pasigedo tualetų

"Picas pardavinėja, staliukai patiekalams pasidėti pastatyti, o net nėra kur rankų prieš valgant nusiplauti", – kai kuriomis uostamiesčio picerijomis baisėjosi klaipėdiečiai.

Tačiau viešojo maitinimo įstaigas tikrinantys specialistai tokius skundus vadino nepagrįstais, nes esą klientai tiesiog kelia per didelius reikalavimus.

Klientai ypač priekaištus žėrė picerijoms "Pizza Express", kurios veikia net penkiose Klaipėdos vietose.

Jose išties nėra įrengta tualetų, kuriais galėtų pasinaudoti picas perkantys klaipėdiečiai.

"Visos šios picerijos turi maisto tvarkymo pažymėjimus. Juos išduodant, buvo pateiktas ir veiklos aprašymas, o jame numatyta, kad tose picerijose maisto produktai parduodami išsinešti, o ne vartoti vietoje. Todėl tualetų klientams ir neprivaloma įrengti", – aiškino Klaipėdos apskrities valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Antanas Bauža.

Jis įžvelgė, jog problemų, matyt, nekiltų, jei nebūtų pastatyta staliukų. Jiems esant žmonės ir supranta, kad picas ar kitus užkandžius galima valgyti ir vietoje, neprivaloma išsinešti.

"Jei žmonės skundžiasi, būtinai patikrinsime šias prekybos vietas, ar tikrai jose viskas yra tinkamai daroma", – patikino A. Bauža.

Jo teigimu, tualetai tokiose picerijose vis dėlto yra, tačiau jie skirti darbuotojams.

"Jei kokį klientą prispirtų mirtinas reikalas, gal darbuotojai leistų pasinaudoti tualetu", – geranoriškumo aptarnavimo sferoje tikėjosi viršininkas.

Dar kartą patikinęs, jog tualetų klientams tose vietose, kur parduodamas maistas išsinešti, įrengti neprivaloma, jis vylėsi, jog verslininkai bus supratingesni.

"Aišku, kad galėtų įrengti tų tualetų, juk taip ir klientai jaustųsi labiau gerbiami, jų daugiau ateitų, padidėtų apyvarta", – galimą įvykių seką vardijo A. Bauža.

"Pizza Express" picerijas Klaipėdoje valdančios bendrovės direktorius Tomas Tuskevičius teigė, jog tualetų klientams įrengti neįmanoma, nes patalpos tiesiog per mažos.

"Mūsų veiklos koncepcija yra picos išsinešti. Kėdes ir aukštus staliukus pastatėme, kad klientams būtų patogiau laukti, kol iškeps picos. Jau ne mūsų reikalas, jei jie sugalvoja prie tų staliukų ir pavalgyti", – abejingas kai kurių klientų skundams buvo T. Tuskevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nytyte

nytyte portretas
picos tai super ir kasininkes labai malonios,o jai mysti nori tai tegul eina namo :-)

A.BAUŽAI

A.BAUŽAI portretas
TAMSTOS VADOVAUJAMA ĮSTAIGA IR NUSTATĖ ,KAD DARBUOTOJŲ IR KLIENTŲ TUALETAI PRIVALO BŪTI ATSKIRI DĖL HIGIENOS NORMŲ,O PATS KOMENTUOJATE, KAD PRISPYRUS REIKALUI GALĖTŲ KLIENTAI NAUDOTIS TUO PAČIU TUALETU. ATSARGIAU KOMENTUOKITE,NES BŪSITE PADUOTAS Į TEISMĄ,DĖL SKIRTINGŲ SĄLYGŲ SUKŪRIMO ATSKIROMS VERSLO GRUPĖMS!

???

??? portretas
padaugetu klientu, jei irengtu WC? nebejuokaukit :D o picos express pizza pacios skaniausios!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių