Pietaujantį Vokietijos prezidentą Nidoje apliejo šampanu

Vokietijos prezidento Joachimo Gaucko vizitas Lietuvos pajūryje neapsiėjo be nuotykių. Svečią pietų metu Nidoje padavėjas netyčia apliejo šampanu.

Vokietijos prezidento J. Gaucko vizitą Lietuvoje vainikavo apsilankymas Nidoje. Čia jis su Lietuvos Respublikos prezidente Dalia Grybauskaite pasivaikščiojo po kurortą, apsilankė prie Saulės laikrodžio, Tomo Mano namelyje, kur ir kartu pietavo.

Garbių svečių apsilankymo metu neapsieita be kuriozų. Vokietijos delegacijos fotografas netyčia užkliuvo už padėklo su šampano taurėmis nešusio padavėjo. Ir šis gėrimą išliejo ant Vokietijos prezidento kelnių. Liudininkų teigimu, šį nutikimą J. Gauckas priėmė linksmai ir per daug nesureikšmino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Astai Dykovienei

Astai Dykovienei portretas
cia astai dikovienei . a pati perskaitei savo rašliava a palyginai su pavadinimu aaaaaaaaaaaaaaaaaa. p.s kazi o kur dinges yra redaktorius

Daivai

Daivai portretas
Jei būtum prezidentė tai ir šokinėtų ir apie tave užsienyje...

Daiva

Daiva portretas
Nesuprantu..kodel kai uzsienieciai atvaziuoja i Lietuva visi nerias is kailio noredami itikti Jiems..o kai mes nuvaziuojame i uzsieni...ar apie mus kas sokineja ten...nevertas rasymo straipsnis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių