Pietinėje miesto pusėje tęsiami hidrauliniai bandymai

Pietinės miesto dalies nuo Kauno gatvės gyventojams dalį šios savaitės teks verstis be karšto vandens. Startuoja šilumos trasų patikrinimai padidintu slėgiu.

Paprastai hidraulinių bandymų savaitę pirmadienio rytą gyventojai dar gali pasimėgauti patogumais. Ši diena skirta prižiūrėtojams paruošti daugiabučių namų sistemas – jas užsandarinti.

Antradienį ir trečiadienį numatomi šilumos trasų patikrinimai padidintu slėgiu. Tačiau įprastai šilumininkai juos atlieka per vieną dieną.

Po hidraulinių bandymų išryškėja silpniausios vamzdynų vietos, ieškoma defektų ir šie šalinami.

Šiaurinėje miesto dalyje hidrauliniai bandymai, kurie vyko gegužės pradžioje, šiemet atlikti per labai trumpą laiką.

Daliai vartotojų karšto vandens tiekimas buvo atnaujintas jau trečią dieną.

Šiaurinėje miesto dalyje šilumos trasose nustatyta mažiau defektų. Tam įtakos turėjo nuolatinės investicijos į vamzdynus.

Tie pietinės miesto dalies gyventojai, kuriems karšto vandens tiekimo atnaujinimas užtruks, bus informuoti atskirai.

Būna atvejų, kai, pasinaudodami hidrauliniais bandymais, šildymo ir karšto vandens prižiūrėtojai atlieka ir būtinus darbus.

Įmonės "Klaipėdos energija" darbuotojai trasų remonto darbus stengiasi organizuoti, kad be karšto vandens liktų kuo mažiau vartotojų.

Hidraulinių bandymų metu rekomenduojama užsukti buto įvadinį karšto vandens ventilį, kad už nepašildytą vandenį nereikėtų mokėti kaip už karštą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atgyvenusiam

Atgyvenusiam portretas
Ir kas, kad atjungtų tą elektrą, kokiai dienai? Bent jau dieną tada žmonės pabūtų kaip žmonės, o ne kaip kokios interneto ar televizijos aukos

Atgyvenęs

Atgyvenęs portretas
Kažkaip užsienyje (šiaurės kraštuose ir kitur) neteko girdėti apie tokios atgyvenusias nesąmones. Tai gal atjunkime elektrą, televiziją, internetus ir kt.

Skaitytojau

Skaitytojau portretas
Sąskaitose už vandenį viskas parašyta buvo, aišku kai nemoki nežinai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių