Pievų gatvėje tebevyrauja netvarka

Aplinkiniai gyventojai laukia nesulaukia, kol bus sutvarkyta Pievų gatvė. Dėl susikaupusio sniego pertekliaus čia esančioje sandėliavimo aikštelėje vyrauja netvarka.

Išvartyti pėsčiųjų tako apšvietimo žibintai, kelio ženklai, nulaužyti medeliai, išvažinėta žolė. Toks vaizdas klaipėdiečius pasitinka Pievų gatvėje.

„Norėtųsi sužinoti kada viskas bus sutvarkyta? Tegul sniegą vežusios įmonės viską atstato savo lėšomis. Juk gatvė buvo labai graži, o dabar viskas išvartyta“, – piktinosi moteris.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė tvirtino, jog panašių skundų iš gyventojų sulaukta. Vedėja buvo nuvykusi apžiūrėti Pievų gatvės.

Po apžiūros sniegą į aikštelę Pievų gatvėje vežusioms įmonėms nurodyta, esant galimybėms, viską pradėti atstatinėti.

„Situaciją Pievų gatvėje žinome. Paprašėme rangovų viską sutvarkyti. Šiukšlių pradėti rinkti dar negalima. Reikia laukti, kol nutirps sniegas“, – pasakojo vedėja.

Sniegą vežusios įmonės Pievų gatvę turės sutvarkyti savo lėšomis. Kiek kainuos šie darbai, kol kas neaišku.

I.Šakalienės teigimu, panašių problemų yra ir Žardupės gatvėje, kur taip pat buvo vežamas sniegas iš miesto gatvių. Kai nutirps sniegas, vietos, kuriose yra sniego sandėliavimo aikštelės, bus apžiūrėtos išsamiau.


Šiame straipsnyje: Pievų gatvėsniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vidmantas

vidmantas portretas
Tokio neūkiškumo ir betvarkės (vienur šluoja,kitur šiukšlina) reikia paieškoti. O ir sniego kalnas paliktas ant kelio (pats posūkis) bus tol, kol saulutė ištirpdys iki balandžio vidurio.

Dale

Dale portretas
ne tik Pievu gatveje, o visas miestas paskenges siukslyne, baisu ir paziureti, kokia Klaipeda. nejaugi musu miestas ir toliau skes siukslese. Zmones, pabuskite ir apsikuopkite apie save. Atvaziave sveciai isleks uzmerke akis nuo tokios netvarkos.

sawas

sawas portretas
važiuojamoji gatvės dalis užversta sniegu kur žiūri saugaus eismo tarnybos net prie sovietu to nebūdavo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių