Pigi ir patogi dienraščio „Klaipėda“ prenumerata

Gaivus rytas, aromatingos kavos ar arbatos puodelis ir dar spaustuvės dažais kvepiantis dienraštis „Klaipėda“ – ar gali būti geresnis būdas pasitikti naują dieną?

Daugeliui klaipėdiečių šis kasdienis ritualas jau tapo šeimos tradicija, kuri perduodama iš kartos į kartą. Tai tik dar kartą įrodo, kad daugiau nei šešiasdešimtmetį gyvuojantis miesto laikraštis visada jaučia Klaipėdos pulsą ir randa raktą į skirtingo amžiaus, pomėgių, profesijų skaitytojų širdis.

Pirmąją šių metų prenumeratos akciją skelbiantis dienraštis „Klaipėda“ ir 2013-aisiais kviečia drauge pasitikti kiekvieną rytą su svarbiausiomis pajūrio, Lietuvos ir pasaulio naujienomis.

Juo labiau kad tai puiki galimybė užsisakyti mėgstamą laikraštį už palankiausią kainą.

„Džiaugiamės, kad šiuo nelengvu laikmečiu, kai kasdien girdime, kad vėl kažkas pabrango, galime solidarizuotis su klaipėdiečiais ir pasiūlyti prenumeruoti dienraštį dar pigiau nei pernai – vos už 132 litus. Taigi dienraščio mėnesio kaina su pristatymu atsieis tik 11 litų. Ištikimiausi mūsų skaitytojai jau žino, kad ekonomiškiausia prenumeruoti „Klaipėdą“ vasaros prenumeratos metu – tokios palankios kainos šiemet jau nebebus“, – atkreipė dėmesį dienraščio rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė.

Tad nors akcija tęsis iki birželio 30-osios, M.Mačijauskienė rekomendavo užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ jau dabar ir nepražiopsoti puikios progos sutaupyti.

Skaitytojų patogumui užsisakyti laikraštį kitiems metams galima nė neiškėlus kojos iš namų ar biuro: per „Klaipėdos“ platintojus, iš anksto susitarus telefonu 39 77 14, o taupantieji laiką tai gali padaryti virtualiu būdu internete – portale www.kl.lt prenumeratos skiltyje.

Be to, laikraščio pristatymo adresas per visus metus gali būti keičiamas nemokamai.

„Užsiprenumeruoti dienraštį per mūsų spaudos platintojus ne tik patogu, bet ir saugu. Paėmus pinigus, bus pateiktas kvitukas. O iškilus klausimams, visada galima kreiptis į redakcijos platinimo skyrių ir jo darbuotojai mielai padės visais rūpimais klausimais“, – teigė M.Mačijauskienė.

Turiningas ir spalvingas dienraštis skaitytojus ir toliau džiugins ne tik naujienomis aktualijų puslapiuose, bet ir pamėgtais priedais bei specializuotų leidinių gausa.

Vien šių metų pradžioje kartu su „Klaipėda“ išėjo net penki prenumeratorius maloniai nustebinę žurnalai įvairiomis aktualiomis temomis.

Dienraštį įprastai galima užsiprenumeruoti ir „Klaipėdos“ redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, „K centras“, bei skyriuje „Akropolyje“, Taikos pr. 61.

Informacija tel. 39 77 14.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių