Pigių rūbų parduotuvėse tyko kišenvagiai

Uostamiestyje veikiančiose pigių rūbų parduotuvėse siaučia kišenvagiai, kurių pagrindinis tikslas nugvelbti banko kortelę su pin kodu.

Pastarosiomis dienomis pranešimų apie pigių drabužių parduotuvėse apvogtus žmones padaugėjo. Daugelis nukentėjusiųjų prarado nedideles grynųjų pinigų sumas.

Kur kas didesnis netikėtumas jų laukė pasitikrinus banko sąskaitą. Vagys ištuštino ir jas.

Pareigūnai tikina, kad didžiausia bėda, jog žmonės piniginėse nešiojasi ne tik grynuosius pinigus, bet ir asmens dokumentus, banko korteles, o neretai, ir slaptuosius kodus.

Būta atvejų, kai, neradę kodų, vagys nesugebėjo pasinaudoti kortelėmis.

Trečiadienį 1938 metais gimusi klaipėdietė apsilankė Taikos prospekto pradžioje esančioje dėvėtų rūbų parduotuvėje. Čia ji buvo apvogta, neteko piniginės, kurioje buvo 500 litų, pasas ir pensininkės pažymėjimas.

52 metų Stadiono gatvėje gyvenantis vyras nežino, kaip trečiadienį jam iš piniginės dingo banko kortelė. Ant jos buvo užklijuotas lapelis su užrašytu kodu. Vėliau klaipėdietis sužinojo, kad vagis iš jo sąskaitos paėmė 1860 litų.


Šiame straipsnyje: kišenvagiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

svečias

svečias portretas
PIN rašoma didžiosiomis raidėmis, kaip ir SMS ar GSM

pin

pin portretas
kodai turi,but galvoje o ne pinigineje.bet buna,kad pamirsta zmones yra visokiu budu,kur koda uzsirasyt.

viola

viola  portretas
sutinku su apacioj nuomone apie koda kad ji turi but galvoj ar telefone kaip numeri turet... ir reikia tokiose vietose nebuti isiblaskiusiai ir saugot rankines nes tada bus skaudzios pasekmes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių