Plikledis uostamiestyje sukėlė sumaištį

Šeštadienio paryčiais uostamiesčio gatves padengęs plikledis smarkiai sunkino eismo sąlygas. Didžiausia sumaištis kilo pietinėje miesto dalyje. Netrukus mieste pasipylė automobilių avarijos. Dviejose nukentėjo žmonės, o vadinamųjų metalinių avarijų, kurių metu sužeistųjų išvengta, policijos pareigūnų teigimu, buvo gausybė.

Šeštadienio rytą Klaipėdos gatves padengęs ledukas kai kuriose miesto vietose sukėlė sumaištį.

Apie 8 val. ryte spustelėjęs šaltukas miesto gatves plikledžiu padengė akimirksniu.

Pietinę miesto dalį prižiūrinčios bendrovės „Žemkasa“ personalo vadovė Renata Kleinauskaitė paaiškino, kad bendrovės automobiliai į gatves išriedėjo ir jas barstyti pradėjo apie 9.30 val..

Pašnekovės teigimu, šaltis spustelėjo labai netikėtai ir bendrovė to numatyti negalėjo.

Todėl šeštadienio rytą šios miesto dalies gatvės priminė čiuožyklą. Uostamiesčio policijos pareigūnų teigimu, automobilių avarijos pasipylė nuo pat ankstaus ryto.

Poros avarijų metu būta nukentėjusiųjų. Medikų pagalbos prireikė avarijų metu Budelkiemio ir Mokyklos gatvėse sužeistiems asmenims. Jie išgabenti į ligoninę.

Vadinamųjų metalinių avarijų, kuriose nenukentėjo žmonės, būta itin daug.

Šiaurinėje miesto dalyje eismo sąlygos buvo kur kas geresnės. Šią miesto dalį prižiūrinčios bendrovės „Specialus autotransportas“ logistikos vadovas Rimantas Strakšys teigė, kad gatvės barstyti pradėtos apie 5 val.

Pašnekovo teigimu, budintieji apie besiartinančią šalną jį informavo apie 4.45 val. šeštadienio paryčiais. Tuo metu, anot R.Strakšio, termometrų stulpeliai dar rodė teigiamą oro temperatūrą, plikledis pradėjo formuotis apie 8 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
moli tu moli,tai gal kaip sakai visi uzsidedam "stebuklingas"ziemines padangas ir ok!,tada velniop kam bereikalingos visokios Zemkasos-kam breikalingi mokesciu pinigai ju islaikymui?Uz tuos pinigus visi nusiperkam "stebuklinga"ziemines padandas!

Wolfui

Wolfui portretas
Nespėjot žieminių padangų užsidėt? Ot molis....

Wolfas

Wolfas portretas
(Kaip visada:) Žiema atėjo netikėtai.......
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių