Plungiškiai LR prezidentu mato Klaipėdos merą?

Liberalų sąjūdis vieni pirmųjų oficialiai įvardijo savo pretendentus, kurių vėliau vienas sieks LR prezidento posto.  Tarp minėtų pretendentų – ir uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas, kurį į šią poziciją pasiūlė partijos kolegos iš Plungės.

Liberalų sąjūdžio valdyba įvardijo partijos skyrių ir narių iki vasario pradžios siūlytus pretendentus būti kandidatais į prezidentus.

Kandidatais iškelti septyni partijos nariai – europarlamentaras Petras Auštrevičius, Seimo nariai Eugenijus Gentvilas, Vitalijus Gailius ir Arūnas Gelūnas, taip pat Vilniaus meras Remigijus Šimašius, Klaipėdos meras V.Grubliauskas ir Elektrėnų meras Kęstutis Vaitukaitis.

Uostamiesčio vadovas teigė labai nustebęs dėl tokio kolegų pasitikėjimo.

„Pirmiausia, labai norėčiau padėkoti partijos kolegoms plungiškiams, kurie parodė labai įdomią iniciatyvą pasiūlydami mane į pretendentus. Man tai buvo tikrai netikėta. Nei aš prašiau, nei klausiau, nei apie tai buvo kalbėta. Tą jų žingsnį vertinu, kaip pasitikėjimą“, – teigė V.Grubliauskas.

Vieną pretendentą, tapsiantį liberalų kandidatu prezidento rinkimuose, partijos nariai turėtų patvirtinti iki balandžio mėnesio.

„Niekada anksčiau nebuvau pasiūlytas į tokią poziciją. Ką apie tai manau? Pasakysiu labai diplomatiškai, jei vis dėlto partija apsispręs kelti savo kandidatą LR prezidento rinkimuose, manyčiau, kad partija pasirinks labiausiai jos lūkesčius atspindintį kandidatą. Nenorėčiau įvardinti konkretaus žmogaus, bet tikrai nemanau, kad tai būsiu aš“, – įsitikinęs Klaipėdos meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saugok Viespatie Lietuva nuo Plungiskiu

Saugok Viespatie Lietuva nuo Plungiskiu portretas
Issirinkite Grubliauska Plunges meru ir bukite laimingi

Klaipėdoje žmonių nuomonė – niekas

Klaipėdoje žmonių nuomonė – niekas portretas
Plungėje tiek daug puikių, protingų žmonių, o čia kažkokie partiečiai leidžia sau kalbėti jų vsų vardu. Plungiškiai netylėkite. Ar jums reikalingas toks antspaudas?

paveldosaugininkas

paveldosaugininkas portretas
Kai uždūduos ant Gedimino kalno, tas ir susileis visiškai... Ne, nerinkim.
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių