Po anonimo laiško – svarstymai

Trečiadienį komisija nagrinėjo, ar savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Alina Velykienė nesupainiojo viešųjų ir privačių interesų, kai eidama valstybės tarnautojo pareigas tuo pat metu sėkmingai plėtojo šeimos verslą.

Anot anoniminį pranešimą atsiuntusio asmens, eidama valstybės tarnautojo pareigas, A.Velykienė esą dalyvavo uždarosios akcinės bendrovės "Sinergijos projektai" veikloje ir galbūt galėjo daryti įtaką įmonės veiklai palankiems sprendimams.

Specialiai šiam klausimui nagrinėti suburta komisija aiškinosi, kada administracijos direktoriaus pavaduotoja vykdė minėtą veiklą, mat keletą metų A.Velykienė buvo išėjusi vaiko priežiūros atostogų.

Taip pat domėtasi, kiek įmonės vykdomų projektų užregistruota A.Velykienės arba bendrovės "Sinergijos projektai" vardu.

Komisijos posėdžiui pirmininkavusios miesto tarybos narės Ninos Puteikienės teigimu, būtina išsiaiškinti, kieno interesams atstovauja savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja.

"Patikrinę įmonės "Sinergijos projektai" internetinę svetainę, matome A.Velykienės ir jos vyro nuotrauką. Gyventojams gali kilti klausimų, kieno interesams iš tiesų ji atstovauja", – teigė N.Puteikienė.

Bendrovės "Sinergijos projektai" veikla susijusi su gyvenamųjų namų atidavimu vertinti, nuostatų registravimu, projektų rengimu ir vertinimu.

Į komisijos posėdį pati A.Velykienė kviesta nebuvo, mat komisijos nariai dar nespėjo išsamiai išnagrinėti situacijos ir suformuoti klausimų.

Klausimus nuspręsta pateikti ir įmonei "Sinergijos projektai". Bus aiškinamasi, kiek projektų buvo registruota savivaldybėje tuo metu, kai A.Velykienė ėjo valstybės tarnautojo pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TO TO kultūringi komentarai

TO TO kultūringi komentarai portretas
Vis tokie? Įvardinkite toliau... toks požiūris tik rodo primityvoką apibendrinantį mąstymą ir sąmonės pavergimą įvaizdžiais

Aksioma.

Aksioma. portretas
Nuomonė apie politinės ar vykdomosios valdžios atstovą ( ar kt.asmenį) susidaro iš jo charakterio bružų, savęs pateikimo viešai ir jo daromų veiksmų, bei sprendimų. Elgesio bei moralinių savybių. Šiuo atveju, ponia Velykienė atrodo labai prastai. O jeigu dar turėtume omenyje, kad čia egzistuoja ir juodoji darbelių pusė ( Velykienė-gi lberalė!:D) , tai ši ponia administracijoje - VISIŠKAS PRAWALAS

Ramus

Ramus portretas
Nedraugaves neduociau.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių