Po skyrybų bylos klaipėdietis protestavo gatvėje

Trečiadienį vidurdienį prie Klaipėdos miesto apylinkės teismo vyras ir paauglys jo sūnus protestavo prieš, jų manymu, neteisingą sprendimą skyrybų byloje.

S.Daukanto gatve pietų pertraukos metu ėję daugelis žmonių tik žvilgtelėjo į Lietuvos trispalvę bei protesto plakatą laikiusius tėvą ir sūnų. Tačiau netrūko ir tokių, kurie juos kalbino.

Klaipėdietis Remigijus Dainius išvakarėse išklausė teismo sprendimą skyrybų byloje. Šis sprendimas labai papiktino vyrą, tad savo nepasitenkinimą jis nusprendė pademonstruoti viešai.

„Per pusantros valandos, kol stovėjome, mane pakalbino gal dešimt žmonių. Trumpai aiškinau, kuo esu nepatenkintas. Mane nustebino, kad didžioji dalis pritarė mano mintims ir kalbėjo dar daugiau – tikino netikintys teismais“, – aiškino klaipėdietis.

Vyras pasakojo, jog skyrybų bylą išnagrinėjusi teisėja padarė jį skolininku, o verdiktas esąs toks, kad jam nelieka nieko kito, kaip drauge su sūnumi išvažiuoti iš Lietuvos.

R.Dainius gali per 30 dienų apskųsti teismo sprendimą, tačiau tai padaryti jam nebus lengva, nes bylinėjimasis nemažai kainuoja, o vyro pajamos dabar yra sumenkusios.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pagasdins

pagasdins portretas
nu tegul pyzdina is lietuvos ...baisiai jis cia reikalingas...skolininkas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių