Poilsiautojus vilios kempingas Giruliuose

Gegužės 1 d. savo veiklą oficialia pradės keturių žvaigždučių “Pajūrio kempingas” esantis Giruliuose.

Europinius reikalavimus atitinkantis kempingas suskirstytas į tris zonas, kuriose išdėstyta 15 vietų kemperiams, 15 vietų nameliams, 20 vietų palapinėms. Kempingo eksploatacijos laikotarpis per metus - 153 d. (gegužės - rugsėjo mėn.).

Šiandien Finansų ir ekonomikos komitete svarstyti kempingo paslaugų įkainiai. Komiteto nariai siūlo, jog kempinge apsistojusiam asmeniui tektų mokėtų 15 litų už parą. Už šią kainą atvykėliai galės naudotis tualetu, dušu bei šaldytuvu.

Vaikams iki 7 metų poilsis būtų nemokamas, vaikams nuo 7 iki 12 metų - būtų taikoma 50 proc. nuolaida. Kempingo apgyvendinimo paslaugų kainos paskaičiuotos atsižvelgiant į sąnaudų prognozes ir dabartinius kitų Lietuvoje ir Latvijoje veikiančių kempingų paslaugų įkainius. 

15 litų kainuotų vieta palapinei 1-4 asmenims, 5-10 asmenų nakvynė palapinėje atsieitų 20 litų už parą. Automobilių saugojimas įvertintas 10 litų, autobusų - 20 litų parai.

Nameliais ant ratų atvažiavę poilsiautojai už kemperio prijungimą prie vandens, elektros ir kanalizacijos kainuotų 70 litų, be prijungimo - 55 litai.

Norintieji pasikaitinti pirtelėje už pirmąją valandą turės sumokėti 60 litų, už kitą laiką  po 50 litų. Taip pat numatytas ir mokestis gyvūnams. Už augintinio praleistą parą kempinge jo šeimininkui teks sumokėti šešis litus. 

Apsistojantiems ne sezono metu, didelėms grupėms, neįgaliesiems ir nuolatiniams klientams gali būti taikomos iki 20 proc. nuolaidos atskiroms paslaugoms.

Visus kempingo paslaugų įkainius dar turi patvirtini uostamiesčio politikai. 

Kempingą administruojantis Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras šiemet planuoja turėti daugiau nei 260 tūkst. litų išlaidų, kurias sudarys  investicijos  ir eksploatacinės išlaidos. Planuojama, kad vasaros sezonu (nuo gegužės iki spalio mėn.) kempingas dirbs visą parą.


Šiame straipsnyje: kempingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių