Poilsio parko atnaujinimas – į pabaigą

Baigiami Poilsio parko atnaujinimo darbai. Klaipėdos savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento vadovo Ričardo Zulco teigimu, viskas vyksta, kaip suplanuota. Miestiečių pamėgta rekreacinė erdvė lankytojams bus atverta vasaros pradžioje.

Vakar savivaldybės atstovai lankėsi Poilsio parke ir apžiūrėjo konkursą laimėjusios bendrovės "Konsolė" vykdomus darbus.

"Mes norėjome įsitikinti, ar jie iki žadėto termino – birželio pradžios suspės viską padaryti. Matėme, kad ne viskas atlikta. Nepabaigta viešojo tualeto apdaila, ne visų takų dangos sutvarkytos. Pradžioje bendrovė dirbo kiek vangiai, mes paprašėme paskubėti ir jie per tuos metus atliko daug darbų", – teigė R.Zulcas.

Parkui tvarkyti ir pritaikyti rekreacijos bei turizmo reikmėms iš miesto biudžeto skirta 600 tūkst. eurų. Už tuos pinigus bus įrengti inžineriniai tinklai, nutiesti takai, pakabintos stebėjimo kameros, suformuotos aktyvaus laisvalaikio zonos vaikams ir suaugusiesiems, įrengtos futbolo, krepšinio ir teniso aikštelės.

Pabaigus parko tvarkymo darbus, jame iš viso bus 18 aktyvaus laisvalaikio zonų. Naudojimasis šiomis aikštelėmis parko lankytojams bus nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių