Policijos reidas: sulaikyti trys neblaivūs vairuotojai

Per praėjusį savaitgalį Klaipėdos policijos patruliai turėjo reaguoti į 360 įvairių pranešimų. Iš jų 40 buvo apie triukšmą, 38 - apie konfliktus šeimose, 14 - apie viešosios tvarkos pažeidimus, 6 - apie vagystes, po 1- apie plėšimą (sulaikyti 3 įtariamieji), narkotinių medžiagų laikymą (4 įtariamieji), sveikatos sutrikdymą (1 įtariamasis). Iš viso patruliai sulaikė 37 įtariamuosius nusikaltimais.

Be to, Patrulių rinktinė per išeigines dienas kontroliavo vairuotojų blaivumą ir pėsčiųjų elgesį gatvėje. Iš 500 patikrintų vairuotojų apsvaigę nuo alkoholio buvo trys. Vienas asmuo vengė tikrintis, vienas įkliuvo prie vairo, nors teisė pačiam važiuoti automobiliu jam buvo atimta.

Bestabdant pėsčiuosius, neleistinoje vietoje kirtusius gatvę, šeštadienio rytą patruliams pavyko pabendrauti su ieškotu, nuo teismo pasislėpusiu 50 metų R.B. Jis pristatytas į teritorinį policijos komisariatą.


Šiame straipsnyje: policijos reidas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gena

Gena portretas
Jei būtų sulaikytas pagrindinis savaitgalio herojus - būtų pasilabinę, palinkėję gero kelio, o statistika būtų likusi nepakitus. Aišku, nėra jokios garantijos, kad taip ir neįvyko. Prieš keliatą metų turėjau tokį įvykį: mane vos nenukirto einantį per perėją siaubingu greičiu per miestą lekiantis mersas. Už perėjos apie 100 metrų atstumu stovėjo kelių patrulis, kuris iš karto jį sustabdė, nes matė visą situaciją. Bet... pamatęs, kas už vairo tik pasisveikino, o mersas dėjo prakasą ir nulėkė toliau. Vėliau visai atsitiktinai sužinojau kas per pareigūnas buvo už to merso vairo ir kaip jis visuomet elgiasi kelyje. Beja, jis lig šioliai pareigūnas ir pakankamai aukštas.

NU JO

NU JO portretas
O girtų policininkų daug pagavo,

Pinokis

Pinokis portretas
Privalo pati tauta gaudyti girtus policininkus -:)))))
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių