Policininkai ir medikai Jūros šventės iššūkiams pasiruošę

Jūros šventės dienomis dirbs beveik visi uostamiesčio policininkai bei greitosios pagalbos medikai.

Kultūriniu cunamiu organizatorių vadinamos Jūros šventės dienos taps intensyvaus darbymečio laiku Klaipėdos policininkams ir medikams. Jie yra pasiryžę gelbėti ir padėti kiekvienam, kuriam to gali priteikti.

Viešosios tvarkos biuro viršininkas Andrius Leliuga tikino, kad, remiantis ankstesnių metų patirtimi, šiemet numatyti veiksmai, padėsiantys išvengti senų klaidų ir nesusipratimų.

„Kaip ir kasmet, šventės metu dirbs beveik visi miesto viešosios ir kriminalinės policijos pareigūnai. Mums kasdien talkins apie 15 Viešojo saugumo tarnybos policininkų.

Turima vilčių, kas mugei išsitęsus nuo buvusio Telekomo pastato iki pat Šiaurės rago, neliks grūsčių, o tuo pačiu bus lengviau apsisaugoti nuo kišenvagių. Be to, šiemet nenumatoma renginių Memelio mieste, ten ketinama už simbolinį mokestį leisti statyti automobilius. Galbūt tai palengvins parkavimo problemas.

Pareigūnai baiminasi spūsčių penktadienio vakarą, kai dėl laivų parado bus keliami pakeliamieji tiltai.

„Mums Jūros šventė – visada didžiausio darbymečio ir išbandymų metas, bet kasmet kaupiama patirtis leidžia vis geriau pasiruošti iššūkiams“, - teigė A.Leliuga.

Visas tris šventės dienas pagrindinėse didžiųjų renginių vietose budės trys greitosios pagalbos ekipažai. Medikai pasirengę teikti pagalbą  vietoje, o esant reikalui, kvies kolegas gabenti sužeistiesiems į ligonines.

Greitukės stovės Kruizinių laivų terminale, Teatro aikštėje ir netoli „Meridiano“, o liepos 30-osios rytą - ir Herkaus Manto gatvėje ties M.Mažvydo alėja, kur vyks vaikų krepšinio rungtynės.


Šiame straipsnyje: Jūros šventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu pavadinimas

nu pavadinimas portretas
straipsnio tai geras,o aš eilinis Klaipėdos gyventojas dar nenusprendžiau ar policininkams ar medikams pulti į glėbį per Jūros šventę

fiola

fiola portretas
sedet namie,arba vaziuoti i kaima arba soda.

klaipėdiškis

klaipėdiškis portretas
Pult į glėbį nereikia, ypač medikams, nes gali pareikalauti kyšio.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių