Politikas pasigedo A. Brazausko dvasios

Miesto taryboje netikėti pokyčiai – iš Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos pasitraukė Valdemaras Anužis.

"Išstojau iš partijos, natūralu, kad palieku ir frakciją. Politikoje toliau dalyvausiu, bet liksiu nepriklausomas. Kol kas nežadu prie nieko jungtis", – komentavo politikas.

Klaipėdos miesto tarybos Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijoje dabar liko keturi nariai.

Be socialdemokratų Lilijos Petraitienės ir Jono Sąlygos, jai dar priklauso "Klaipėdos" visuomeninio rinkimų komiteto nariai Vytautas Čepas ir Rimantas Taraškevičius.

Frakcijai teks išrinkti ir naują pirmininką. Šias pareigas užėmė V.Anužis. Jis Lietuvos socialdemokratų partijos nariu buvo 14 metų. Politikas tvirtino, kad ilgai svarstė, kol priėmė sprendimą pasitraukti.

"Nėra paprasta palikti organizaciją, kuriai atidavei tiek laiko, energijos, pastangų", – teigė tarybos narys.

V.Anužis pasakojo, kad į Lietuvos socialdemokratų partiją įstojo, kai šiai dar vadovavo Algirdas Mykolas Brazauskas.

"Šio žmogaus asmenybė man padarė didelį įspūdį. Gaila, kad jį praradome. Būdamas premjeru jis labai padėjo Klaipėdai. Tai didžia dalimi nulėmė, kad atsidūriau šioje partijoje. Dabar daug kas pasikeitė. A.M.Brazausko dvasios partijoje nebeliko. Atėjau savanoriškai, taip pat ir išeinu, gerbdamas buvusius kolegas, be pykčio", – tvirtino politikas.

Nors V.Anužis pasitraukė iš frakcijos, jis liko valdančiosios daugumos nariu.

"Klausiau mero, kokia jo pozicija mano atžvilgiu. Jis sutiko, kad likčiau valdančijoje daugumoje toliau. Juk kiekvienas už jos sudarymą pasirašėme asmeniškai", – teigė politikas.

Simboliška, tačiau V.Anužis iš Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos pasitraukė A.M.Brazausko gimimo dieną. Rugsėjo 22-ąją jam būtų suėję 84 metai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anfijan

Anfijan portretas
Stebina tai, kad ši partija su ginybos ministru priekyje padeda militarizuoti mūsų kraštą ir paverčia mus JAV globalinių interesų įkaitu.Pinigų ginklams negaili,o vargšiems pensininkams neranda.

JO

JO portretas
Suprato, kad rajkomų nebebus ir jis jiems nevadovaus. Eilinis niekalas be jokios biografijos.

Nuoteka

Nuoteka portretas
Brazausko dvasią sunaikino draugystė su Petriku ir ji liko ant sofutės pas Krisiną prichvatizavus viešbutį. O buvo vyras kaip mūras - saviakas, maukė degtinę ir mėgo mergas. Bradauskas iki šiol negali pamiršti tų dienų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių