Požeminę perėją įrengs kitąmet

Požeminės perėjos Šilutės plente įrengimo darbai stringa. Gyventojai modernios perėjos su įmontuotu liftu turės laukti ilgiau, nei planuota. Klaipėdiečiai ja žengs tik kitais metais.

Darbai dėl neatitikimų techniniame projekte kartą jau buvo sustabdyti. Vis dėlto tada žadėta, kad nauja perėja ims veikti rugsėjį.

Sovietmečiu įrengtą požeminę perėją planuota modernizuoti.

Projekte numatyta atnaujinti dangas, apšvietimo sistemą, įrengti du neįgaliesiems ir mamoms su vežimėliais naudotis skirtus liftus.

Požeminės perėjos rekonstrukcijai skirta daugiau nei 490 tūkst. eurų.

Kada bus įrengta požeminė perėja, savivaldybės atstovas atsakyti negalėjo.

"Negaliu tiksliai pasakyti, kada baigsime darbus, manau, kad kitais metais. Vis dar atliekama techninio projekto korektūra. Keisime planus dėl lifto įrengimo, kadangi atšalus orams jis gali neveikti", – kalbėjo Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieva

Ieva portretas
Ten viskas išknista, keičia aikštelėj plyteles, bet jau 3 savaitė kaip prie įėjimo į parduotuvę nuardė senas, o dabar ten pliurza, kai lyja. Kas darbus vykdo? Apskritai, jau kokie treti metai tam projektui tuoj bus. Nerealu

Exe

Exe portretas
Gal pirma kelio dangą reiktu atnaujinti,kelių būklė Klaipėdoje baisi,pradedu pavydėti Kaunui.

Anonimas

Anonimas portretas
Išardyti šaligatviai,užtverti praėjimai,pavojinga vaikščioti ir pravažiuoti dviračiu,kada baigsis šita betvarkė. Antanas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių